Hogy készíted a pürés bébiételt?
Figyelt kérdés
Van hozzá külön gép vagy csak főzés/párolás és botmixer?2022. nov. 5. 09:30
11/15 anonim válasza:
Párologtatóval megpároltam,aztán bot turmix.
12/15 anonim válasza:
Botmixerrel, saját főzőlevével állítom be a megfelelő állagra, van, hogy adok hozzá Sinlacot. Külön lábasban főzöm meg előtte az alapanyagokat.
13/15 anonim válasza:
Bocs párolóbetét akart lenni, nem párologtató.
14/15 anonim válasza:
Villa vagy reszelő. A sült dolgokat pl. édesburgonya, sütőtök csak mertem kiskanállal, mert olyan puha volt, hogy nem kellett külön pürésíteni.
A brokkolit, karfiolt, karalábét pedig addig pároltam amíg villával is össze lehetett nyomni.
Almát almareszelőn reszeltem.
15/15 anonim válasza:
Pároltam, utána botmixer vagy aprító gép. Olyat vettem, amiben mindkettő volt, de már a régi bot mixerem egyébként is le akartam cserélni, aprító gép is hasznos nekünk is. Az apritó gép turbó fokozata szépen megpürésítette, ha puhára volt párolva, plusz hozzá adtam a főző levét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!