1 éves gyereknek mit lehet adni reggelire, ebédre? Ilyen korú gyerek szervezetének melyik egészségesebb: üveges bébiétel, vagy a felnőtteknek készített étel?
Figyelt kérdés
Mindenhol csak azt olvasom, hogy mit nem szabad adni ( felvágott, virsli stb.), de akkor mit ehet?2018. dec. 22. 08:28
1/7 anonim válasza:
Az enyém köpi ki a tejpépeket és bébi ételeket. Azt eszi amit főzök arra figyelek hogy kevésbé sósan fűszeresen kapja az ételt. Ő bizony eszik virslit, felvágottakat stb.
2/7 anonim válasza:
Nincs még 11 hós kisfiam, de eszik vislit, felvágottat, sőt tömi magába :) Üvegeset, gyümölcsöt nem szereti. Tápszeren kívül azt eszi, amit mi is. Eddig mit evett az 1 éves? :0
4/7 anonim válasza:
Az enyem 9 honapos lesz es o is eszi a kolyokvirslit. Nem nagyon szereti a bebi eteleket. O is azt eszi amit en fozok, persze neki nem olyan sosan stb... Reggelire eszik meg vajas kalacsot, hazi majkremes kenyeret, vajas kenyer, joghurtok... Semmi baja nem lesz tole.
5/7 anonim válasza:
11 hónapos kora óta teljesen ugyanazt eszi, amit mi.
6/7 anonim válasza:
Reggel tejital mellé kap kis szendvicskatonákat.Magunk csinálunk pld májkrémet,így nincs benne tartósítószer és nem fűszerezzük agyon őket simán eszi,szereti.
Vagy sajt+ valamilyen zöldséget kiflivel.
Szokunk csinálni zöldségkrémeket is azt is nagyon szereti.
Felvágottat,virslit nem kapott még valószínűleg nem is fog mostanában.
7/7 anonim válasza:
Én sem akartam virslit adni neki, de annyira válogatós, hogy örülök ha megeszik valamit. Természetesen felvágottat is, igazából semmi baja nem lesz tőle (már 2 éves, de 1 évesen is adtam neki). Az üveges bébiételt soha nem ette meg, nem tudom hány üveggel dobtam ki, de rengeteget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!