Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Akik üveges bébiételt adtak...

Akik üveges bébiételt adtak babájuknak, meddig adták és hogy tértek át a saját készítésű ételekre?

Figyelt kérdés
2019. jún. 4. 14:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Kb egyéves korában tértünk át.
2019. jún. 4. 14:32
 2/6 A kérdező kommentje:
És hogyan?Gondolom akkor már darabosan étkezett? Hogyan fogadta?
2019. jún. 4. 14:36
 3/6 anonim ***** válasza:
Kb mikor nagyobb adagokat evett. Úgy 8-10 hos kora körül, kisebb darabosat, mert már volt pár foga akkor.
2019. jún. 4. 15:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Nagyon nehezen hagyta el a fiunk a bébiételt. Volt már 18 hónapos. Pedig evett mást is, úgy értem kenyeret sajttal, májkrémmel, kis húst, de konkrétan semmilyen más, általam vagy a nagymamák által készített ételből nem volt hajlandó enni, csak a bébiételt fogadta el addig, egyedül talán a tejbegrízt, amit még megevett, meg a húslevest kis zöldséggel, hússal. Aztán akkoriban jött az áttörés, hogy egyre többet fogadott el és evett meg abból, amit mi ettünk. Holott korábban is látta, hogy leülünk és eszünk de valamiért abból nem kért, nem fogadta el, hiába kínáltuk. Aztán 18 hónapos korában önmagától kezdett el csipegetni abból, amit mi is ettünk és így hagyta el magától a bébiételt.
2019. jún. 4. 16:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Kislanyom kb 4-7 hónapos koráig ette, azóta csak mikor nincs időm főzni.
2019. jún. 4. 16:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Egy éves kora körül. Ha hasonlót főztem kevertem az üvegessel, hogy hasonló legyen még az íze.
2019. jún. 5. 04:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!