Ti mikor kezdtétek fűszerezni a babáknak? Mikor ehetik azt, amiket saját magunknak készítünk?
Figyelt kérdés
2019. máj. 17. 16:40
1/10 anonim válasza:
1 évesen azt ették a fiaim amit mi(na jo nem a csülkös pacalra gondolok:))
2/10 A kérdező kommentje:
Oke köszönöm szepen! Es addig minden fűszer a borstól kezdve be volt addigra vezetve?
2019. máj. 17. 18:23
3/10 anonim válasza:
Pontosan nem tudom, akkor, amikor meguntam, hogy hónapok óta veszem az üvege kaját, főzöm és pépesítem a házit, és az égvilágon semmi nem ízlik neki és nem eszik meg. Akkor adtam az enyémből, és láss csodát... onnantól fűszereztem neki is, persze nem nagyon, de annyira igen, hogy legyen íze.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szepen a válaszod!
2019. máj. 17. 19:07
5/10 anonim válasza:
Az én fiam már 9-10 hónapos kora körül olyan fűszerezessel evett mint mi.
6/10 A kérdező kommentje:
Neked is köszönöm! Igazából mondta védőnő hogy enyhen soózhatok már (8hos) ugy hogy éppen ízt kapjon az étel. Ezért kérdeztem meg.
2019. máj. 17. 20:44
7/10 anonim válasza:
első vagyok: nem vezettem be külön a fűszereket,kicsit kapott a mienkből,először a kevésbé fűszeresekből,majd a többiből is.aztán egyre többet evett a miénkből...
8/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szupi koszi!
2019. máj. 18. 08:13
9/10 Dudok Andrásné válasza:
6hos kortól fokozatosan mindent!A huslevesből répa,krumpli,hús,legfeljebb később teszed bele a borsot !Az unokám nálam mindent megevett még a zellert hagymát is,anya csirkemellét nem.Mondta is menyem,hogy akkor eszel a mamánál tarjalevest!Minden főzeléket,minden húst eszik .Ők is szeretik a finom ételeket !Nyugodtan megehet mindent ami nem zsíros és túl fűszeres.A drága bébiételt még egye meg aki kitalálta !Jó 1-2üveg tartalékba,de ennyi.Imadják a kenyeret,tojásrántotta MINDEN!Nyugi amit a mamák eddig etettek veled😂😉😂
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2019. jún. 10. 07:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!