Mikortól lehet a babát teljesen vegán étkezésre szoktatni?
#20 ezt az ostoba példàt te sem gondolod komolyan🤦
Birom mikor nincsennek észérvek, és el kell kezdeni mindent kiforgatni. Gondolom/remélem azért te is tudod, hogy aki hagyja a gyereknek eldönteni hogy vegán lesz-e vagy nem, az nem engedi attól korlàtlanul hamburgert enni.
A döntési jog VEGÀN VAGY MINDENEVŐ szinten nem erről szól.
Az ember ALAPBÓL mindenevő.
Ha vegán akar lenni, az nagyon nagy odafigyelést igényel.
Pici, fejlődésben levő gyereknél ez könnyen végzetes is lehet.
Felnőtt is összeszedhet valamilyen hiánybetegséget - akár pár év alatt is.
21!
Konkrétan azt írta; "Szerintem joga van eldonteni, hogy mit szeretni enni"
Ebbe bizony az én szerinted ostoba példám is bele tartozik. Ha a gyerek csokit akar enni, pálinkát inni, semmi zöldség, csak szalonna, akármi, az is bele tartozik.
Nem, a gyereknek bizonyos kor alatt nincs ilyen joga. A szülőnek, gondviselonek van joga eldonteni, mivel és hogyan táplálja.
Az észérvezésedet nem értem, nem kell itt érvelni. Az én gyerekem minden evő, én is az vagyok, a kérdező valószínűleg vegan és q gyereke is az lesz. Nem kell érvelni róla, dönteni kell róla. Amíg kicsi a gyerek, a szülő dönt.
#23:
ez csak bizonyos határok között igaz.
A fényevőktől elveszik a gyerekét.
Mástól is elveszik, ha szemmel láthatóan rosszul táplálja, vagy orvosi vizsgálattal kideríthető.
24!
Nyilván nem fenyevokre gondoltam. A vegansag egy irányzat, pont úgy, mint millió más. Attól, hogy állati terméket nem eszik, még lehet egészségesen táplálva
#23 hat ha neked egy lapon emlitendő hogy a gyerek eldönti hány üveg nutellat eszik meg csak úgy, vagy eldöntheti kér e húst, akkor veled nagyon nincs miről vitàtni, ritka ostoba vagy.
Nem, nem tartozik a példàba.
Mikor azt mondom eldöntheti a gyerek mit jàtszunk abba se tartozik bele, hogy felgyújtja a hàzat egy gyufàval, mert ő épp azzal játszana. Ez mindenkinek evidens, de jo akkor neked szàdba rágom, latszolag te vagy a kivétel.
27! Itt az igazság!
Majd ha felnő,dönt. Addig a lehető legtöbb étellel meg kell ismertetni,valamint minden nap változatos étrendet kell biztosítani neki szénhidrátokból,húsból, zöldségekből és gyümölcsökből.
Amúgy ez egy troll kérdés?
A kérdező max 2x kommentelt😅
Kérdésre a válasz, mint ahogy az előttem szólok is írták. Etesd a korához kellően mindennel,zöldség,gyümölcs,hús,gabona. Hadd ismerkedjen meg az ízekkel, ő még csak most tapasztal. Ha később úgy gondolja, hogy vegán lesz, mert pl. nem szereti a húst, akkor úgy is az lesz amit te szeretnél, de nem tudhatod éppen mi lesz a kedvence. Lehet pont a húst preferálja. Mi sem vagyunk extrán húsimádok párommal, de a fiam mèg is azt tömi. Ne foszd meg az ízektől, kérlek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!