Lehet-e vegán egy kisgyerek?
Figyelt kérdés
A lányom most lesz 6 hónapos és mi eddig is vegánul étkeztünk, de most a hozzátáplálás miatt elakadtunk, hogy ő is lehet-e vegán.2020. ápr. 14. 13:48
2/46 A kérdező kommentje:
#1 kifejtenéd
2020. ápr. 14. 13:50
3/46 anonim válasza:
Igen, lehet, pl. Zizi kalandjai ha rákeresel, de szerintem baromi nehéz lehet megfelelően táplálni, talán kisbabát nem is lehet, neki a fő tápláléka a tej. Én vegánként is adtam neki húst, tejterméket, tojást. Majd később eldönti mit szeretne.
4/46 anonim válasza:
Lenni lehet, de én nem tartom fair döntesnek, hogy te előre eldöntöd helyette, hogy az lesz. Azt mondom, vezesd be neki a húsokat is, hiszen rengeteg hasznos tápanyag van benne, ami kellhet. Ha nagyobb lesz, akkor majd maga dönthesse el, hogy úgy akar enni, ahogy te, vagy húst is akar.
5/46 anonim válasza:
Fontosak neki a húsban,majd később a halban levő tápanyagok.
De igazából a gyerek orvost hívd fel és majd ő megmondja mert elképzelhető hogy lehet mással pótolni a húsokban levő tápanyagokat.
Magadtól ne döntsd el mert kárt is okozhatsz neki szerintem.
6/46 anonim válasza:
Persze. Ha azt akarod, hogy felnőttként minden szarra allergiás legyen, nyugodtan.
7/46 anonim válasza:
Kérlek, ne vedd el tőle a lehetőséget, hogy megismerjen minden ízt, ételt. Ha később ő is vegán akar lenni, ok, de ebben a korban még nagyon pici ehhez, plusz fontos neki a hús, tejtermék, stb.
8/46 A kérdező kommentje:
#3 anyatejes, eddig anyatejen kívül mást nem kapott.
2020. ápr. 14. 14:27
9/46 A kérdező kommentje:
#4 minden tápanyagot lehet pótolni vegánként is, ha majd szeretne tojást, húst, stb enni, inni, akkor nem fogom tiltani.
2020. ápr. 14. 14:28
10/46 A kérdező kommentje:
#5 igen, most beszéltem vele és azt mondta, hogy lehet, de majd követi, a fejlődését.
2020. ápr. 14. 14:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!