1 éveseteknek hogy néz ki egy napi étkezése? Mit és mennyit eszik? A miénk szerintetek elfogadható?
Kereken 1 éves a babám. Az alábbiak szerint étkezik.
Reggeli 6-8 között (ébredéstől függ):
200-250ml tápszer.
10 órai:
1 gyümölcs, vagy 1 gyümölcs joghurt, vagy natúr joghurt kevés gyümölccsel, ritkán kifli, zsemle feltéttel
Ebéd:
Vagy amit mi eszünk, vagy kb 200g baby étel
Uzsonna:
1 túrórudi csoki nélkül, vagy 1 gyümölcs
Vacsora:
Amit mi eszünk, vagy 200-250g baby étel.
Lefekvéshez: 250ml tápszer. (19.30-20.00)
Jól alszik, tehát biztos nem marad ehen, csak nem tudom ez így jó-e igazából. Nem sok, nem keves, ilyesmi.
Köszi a válaszokat.
Igazából kétszer vacsorázik. Egyszer eszik vacsorát és egyszer tápszert. Ez azért nem kevés már.
Èn lassan leszoktatnám a táposzerröl föleg este, mert gondolom azon alszik el és van már foga is. De még nem vagytok túl késön, de már gondolkodj rajta és ha lehet szoktasd le ahogy adódik a tápszerröl.
Az édességet meg én addig nem adtam a gyereknek míg azt nem kérte. Elsö gyereknél kb 2 éves koráig szinte alig kapott édességet, mert ugy sem tudta mi az, és nem kérte...
13 hónapos:
reggelire: zöldségek, sajt, kis husi vagy tojás, mellé egy kisebb szelet kenyér (simán, vajasan vagy pirítva)
ebéd: leves sűrűn
uzsi: banán vagy kiwi, extrudált kukorica vagy rizs vagy köles golyó, néha házi babakeksz
vacsi: főzelék vagy husi zöldségekkel, ritkán babacsinta
Reggel és este még szoptatom.
Nálunk még nincs dessert/nasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!