Hány éves korig elfogadható a dacos hiszti?
Figyelt kérdés
Elfogadható alatt azt értem, hogy a korának megfelelôen viselkedik, amikor még “belefér” egy taknya-nyála összefolyik típusú sírós hiszti, ha akar valamit, de nem az történik, vagy nem úgy.2020. jan. 13. 14:45
1/11 anonim válasza:
😂 van hogy még én is így viselek egy egy ilyen szitut 30 éves vagyok!
2/11 A kérdező kommentje:
komoly választ szeretnék, köszönöm
2020. jan. 13. 15:08
3/11 anonim válasza:
Olyan igazán kontrollálatlanul én már oviban furán nézek a gyerekekre (óvónő vagyok). A sajátjaimon azt látom, hogy ahogy a beszéd indul és fejlődik, úgy okosodnak és múlik ez a kontroll nélküli hiszti.
4/11 A kérdező kommentje:
huha :/ az enyém hamar beszélt, már majdnem 3 éves és pár hónapja kezdte. Mondjuk nem gyakran, 2 ilyen volt eddig...
2020. jan. 13. 18:14
5/11 anonim válasza:
Oviban furán nézel a gyerekre óvónő léttedre?
Egy 3 éves még javában dackorszakos!!!
Szerintem azért már az a tomboló hiszti az iskola elkezdésével hagy alább.
Még az első év is simán belefér (hiszen sok a változás és így adják ki a feszkót)
6/11 A kérdező kommentje:
testvére is született, ez azért közrejátszhat, nem?
2020. jan. 13. 18:47
7/11 anonim válasza:
5-os jol mondja!! Akar 6 eves korig is termeszetes!
Nem kell furan nezni rajuk!
8/11 anonim válasza:
A pedagógus szakember furán néz a hisztiző gyerekre, az oszt igen.
Nekem óvónő mondta, hogy szülinapok környékén, még kisiskolás korban is normális. Feszegetik a határokat, söt az első se írt butaságot. Egy felnőtt is képes kiborulni, a gyereknek is idő, amíg megtanulja kordában tartani a dühét.
Írom ezt úgy, hogy az enyém közösségben egyáltalán nem hisztizett sose, de itthon bepótolta. Azt mondták ez normális.
9/11 anonim válasza:
Nem írt hülyeséget az első. Most dackorszak van, aztán hisztizik majd az oviban, utána jön a kiskamasz/ kamaszhiszti ésatöbbi. Hiszti az élet.
10/11 anonim válasza:
Neha en is legszivesebben foldhoz vernem magam... (40+)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!