Ki mikor kezdte az anyatejes babajanak a reggelit majd a vacsorat adni?
Vedonom azt mondta, ha mar jobban megy neki a darabos akkor kezdhetjuk el. Ez most mert van osszefuggesben? Kezebe is adok keksz, parolt zoldsegeket,fozelekbe is kap darabosat es megyeget.
Illetve ha tizorai gyumolcs keksz,vagy joghurtosat kap,
Ebédre fozeleket, uzsonna valtozo,van hogy nasi,mint babapuding,vagy szinten fozelekeset husisat,
Akkor reggelire meg vacsira majd miket adjak hogy valtozatos legyen?
Illetve amit nem ertek, ugye mondjak, hogy egy eves korig meg kell legyen a napi fél liter anyatej annak hianyaban a tapszer, akinek a babaja anyatejes,honnam a csudabol tudja mikor mennyit kivan kiszopizni a baba? Nem hiszem, hogy mindenki meregeti.. kevesebbet szopizik miota van ht, leginkabb alvasok elott inkabb, nem éhes,nagyon jo kedvu,mosolygos,eros,mozgekony baba.
Nekem iszsz a fiam, 6 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást, de nem volt kedvem erőltetni, hogy mindenképp az egyik vagy másik étkezés legyen először kiváltva, mert tök más napszakokban akart rendes ételt kóstolni. Mindig megkínáltam amikor én is ettem, az elején pürével, aztán amikor tudott ülni már falatkákkal. Ha elfogadta evett, ha nem, nem. Anyatejet is akkor kapott, amikor kért, ha kaja után, akkor akkor is.
Most 10 hónapos, már többnyire mindent eszik velem együtt, és napi 2-3x kér még cicit. Ha fogzik akkor sűrűbben, és éjszaka is még sokszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!