Van olyan aki nem tudott szoptatni, de fejéssel tudott pár hónapig anyatejet adni a babájának?
Én csináltam három hónapig, bár végül egyéb okok miatt abbahagytam.
Bele lehet jönni, nekem sikerült napi pár tíz mlről 3-4 alkalommal 150-300 mlig eljutni. De egyértelműen sokkal melósabb mint simán szoptatni vagy tápszerezni, a napom fele mellmasszírozással, fejéssel ment el (eleinte csak kézzel tudtam), és kelni kellett akkor is többször éjszaka, ha a kicsi aludt.
Barátnőm ikrek mellett kizárólagosan fejt, és mindkét baba minimális tápszeres pótlást kapott hathónapos korukig úgy, hogy soha nem rakta őket mellre és szülés után a nulláról indult, majd napi több literig jutott. Ő profi gépet használt, és nagyon elszántan csinálta.
Külföldön,ahol hamar vissza kell állni dolgozni (pl USA), rengetegen csinálják akár a baba két éves koráig is. Nézz utána angol nyelvű oldalakon, ezen az oldalon hasznos információkat találtam, amikor nekem kellett fejni egy ideig:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!