Van itt valaki aki 4 honaposan elkezdte a hozzataplalast anyatejes babájanal?
Figyelt kérdés
Mit szólt hozzá az orvos/védőnő? Esetleg ő ajánlotta?2019. aug. 19. 13:51
1/6 anonim válasza:
Mi elkezdtük. Második baba, igazából nem szóltak semmit:). Pontosan mi a kérdés?
2/6 A kérdező kommentje:
Tulajdon képen csak ennyi lenne hogy ki az aki ilyen tájban kezdte el. Mert nálunk a védőnő azt mondta elég fel évesen elkezdeni, és internet is mindenhol ezt olvasom viszont én szeretném elkezdeni hogy minel előbb kitudjunk váltani egy étkezést
2019. aug. 19. 15:16
3/6 anonim válasza:
Miért akarod kiváltani az étkezést? Ha a szopi helyett, akkor ebben a korban tápszer megfelelőbb. Vagy lefejt anyatej leginkább (de ha ez rendelkezésre állna, nem kérdeznéd).
Ha a baba nem érett rá, akkor meg csak ártasz a hozzátáplálással. Éretlen még a tápcsatorna.
4/6 anonim válasza:
1-es vagyok. Nálunk bejött a korai hozzátáplálás. 4 hós korához képest nagyon mozgékony volt és minél aktívabb volt annál többször kelt éjjel és valóban MENNYISÉGET evett. Segített az éjjeli alváson, egyszer kelt csak utána. Imád enni!
5/6 anonim válasza:
Én elkezdtem védőnői és orvosi javaslatra. Oka:ez a szokás náluk.
De 4 hónaposan nem hozzátáplálás van, hanem kóstoltatás. Nagy a különbség!
Szóval adtam minimális almapürét, levét. Nagyon szerette a lányom, de nem tudta még megemészteni.
Amúgy rengeteg tejem volt, 2 évig szopott.
6/6 anonim válasza:
1-es és 4-es vagyok. Én amúgy azért használtam a hozzátáplálás szót, mert a második babánál konkrétan már az volt. Amint megkósolta a kajákat már mindenből megevett egy adagot, mert annyira ízlett Neki. Eleinte féltem, hogy gond lesz belőle (mondjuk megfájdul a hasa), de szerencsére semmi ilyesmi nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!