Hogy értessem meg és fogadtassam el anyósommal hogy nem akarok ami a boltból van, az bolti dolog, és nem akarok adni a gyerekemnek?
Pl. ezekben nincs hozzáadott cukor meg tartósítószer:
Azt nem mondom, hogy tuti jó mindig boltival etetni, de valaki meg arra esküszik, hogy ezek jobban bevizsgált alapanyagok, mint a bolti/piaci. Szóval nem is tudom. Más szerint meg nem is kellene kanalaztatni a gyereket, olvass utána a BLW hozzátáplálásnak. (Én szerintem azt próbálnám meg, de akkor még nem volt divat, amikor az enyémek ekkorák voltak.)
Szerintem is az a megoldás, ha konkrét termékeket hagysz jóvá. Legalább próbálkozik a nagyi, megkérdezi, hogy a háztartási keksz jó lenne-e. Szóval ha lenne valami olyasmi, ami neked is beleférne, akkor szerintem azt írjátok fel és kész.
Amúgy én is pont így voltam/vagyok vele, nekem abból a szempontból egyszerűbb volt a dolgom, hogy BLW-ztünk, szóval a gyereket senki sem etette, etette ő magát kényelmesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!