Hogy értessem meg és fogadtassam el anyósommal hogy nem akarok ami a boltból van, az bolti dolog, és nem akarok adni a gyerekemnek?
Azt kellene elsősorban tudatosítani, hogy ezekkel elsősorban nem az a baj, hogy bolti, meg cukros, hanem hogy tejet ilyen formában ekkora gyerek mèg nem nagyon ehet.
A baba piskóta pedig az alakja miatt baba.
Igazából tök mindegy mi a baj vele, ha a kérdező nem szeretné, hogy más ilyenekkel etesse a gyerekét, akkor azt tiszteletben kell tartani.
Szerintem nem tudsz mit csinálni, elmondod 200x is. Vagy esetleg anyósod is süthetne neki házilag vagy akkor vegyen ő is neki gyümölcsöt, az nem jó?
Első gyerekes anyukák problémája a kérdéses.
Nem ezwn múlik, majd rajössz, de nwm baj, próbálkozz csak. Én is így tettem. :)
Nagyon le leszek pontozva, de pl az én gyerekorvosom egyáltalán nem ajánlotta, hogy rajtam és a férjemen kívül ilyen idős korban más etesse, hacsak nem nagyon muszáj. Kötődés alakulása miatt. Én nem is engedtem pl.
Egyébként meg túró Rudi? Hogy? Annyi foga van? Vagy szétnyomja neki? Vagy hogy gondolja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!