Van aki kihagyta a gyümölcsöket az ételek
bevezetésénél és inkább zöldségekkel kezdte? Mivel
kezdtétek?
Figyelt kérdés
2022. aug. 4. 09:50
1/9 anonim válasza:
Tökmindegy mivel kezded. A zöldség még jobb is. Én krumplival kezdtem a fiamnál, mert refluxos baba. Lányom meg édesburgonyát kapott először.
2022. aug. 4. 09:54
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, én sütőtökre gondoltam vagy répàra
2022. aug. 4. 09:55
3/9 anonim válasza:
Bármivel kezdhetsz. A magyar táblázat elavult, és logikátlan. Ami tilos egy év alatt, az a nyers tojás, nyers hús, füstölt húsáru, méz, mesterséges édesítőszerek,és kerülendő a hozzáadott cukor.
2022. aug. 4. 10:03
4/9 anonim válasza:
Én avokádóval kezdtem, azóta is imádja. (Nem boltival, Mexikóból hazatelepült nagynéném üvegházban kis tételben neveli, tőle kapom mindig a gyerekeknek, így nem ezer kilométereket utazott és nem is vegyszeres).
A sütőtök, édesburgonya is jó lehet, szokták szeretni a gyerekek.
Szerintem ezek jobbak amúgy, mert sokkal kevésbé savasak, mint az alma, barack és ahogy említette felettem is egy kedves válaszoló, refluxos, vagy arra hajlamos babáknál kifejezetten ajánlott is.
2022. aug. 4. 10:26
5/9 anonim válasza:
Bàr gyümölcsöt is evett a gyerekem, de a levesben főtt rèpa az első ètelei közt volt. Elèg puha, pont a kezèbe illett, èdeskès ízű. Nagyon szerette.
2022. aug. 4. 11:42
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm,sokat olvastam külföldi oldalakon és azt írják zöldséggel azért jobb mert ha édes gyümölcsökkel kezdjük akkor nehezebben fogadhatja el a zöldséget. Így zöldségekkel szeretném kezdeni és néha néha szúrok majd be neki gyümölcsöt is
2022. aug. 4. 12:00
7/9 anonim válasza:
Mindegy melyikkel kezded, ha anyatejes, akkor ismeri az édes ízt, mer az anyatej cukros. Állìtólag a magzatvíz is èdes, ebben nem vagyok biztos.
Krumpli, èdeskrumpli, répa ami elsōre jònak tűnik.
2022. aug. 4. 12:30
8/9 anonim válasza:
Én barackkal kezdtem, mert pont barackszezon volt. Lehet, hogy van olyan baba, aki nem szereti a zöldséget, de nem tudom, hogy ennek mennyi köze van ahhoz, hogy gyümölccsel kezdtük - az én kislányom imádja a zöldségeket is.
2022. aug. 4. 12:32
9/9 anonim válasza:
Almával kezdtem amitől szenvedett, mert savas volt.
Ez~rt váltottam zöldségre, krumpli, de a kedvence a üveges paszternák volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!