8 hónapos babának tejtermék bevezetése rendes, krémes gyümölcsös joghurttal?
A cukor miatt meg en is hanyagoltam volna (szinten 8 honapos a legkisebb gyerekem).
Viszont keverheted rendes gyumolccsel, akar uveges gyumolcspurevel is, ha naturban nem szereti.
Egy kis darab banant osszetorsz (vagy olyan gyumolcsot, amit mar evett es szeret) es keversz hozza natur joghurtot.
A zsiros natur gorogjoghurt amugy idealis babaknak.
Keverhetsz hozza tobbet eleinte, majd kevesebbet, ahogy szereti/elfogadja.
A fiam pl szerette naturan egybol, de nem szerette/szereti, hogy hideg. Igy kiveszem a hutobol fel oraval azelott, hogy adnam neki.
De hiaba szereti minden nelkul, igy is van, hogy keverek neki hozza gyumolcsot, ha sietek, akkor uvegesbol veszek ki egy-ket teaskanalnyit, vagy epp babakekszet torok bele neki a naturjoghurta, ha laktatobbat akarok neki adni.
Azt is akartam irni, hogyha a bevezetes a cel, akkor a naturbol rgy-ket kiskanalnyit zoldseghez is rakhatsz, kb mintha habaras lenne.
En pl a brokkolihoz raktam eleinte, mert a joghurttol kremesebb lett es csak igy ette meg a gyerek. De tokhoz/cukkinihez/krumplihoz, stb is rakhatsz, ahogy a rendes fozelekekbe is a tejfolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!