Mivel kezdtétek a hozzátáplálást?
Most mi lepontozni való van a 10-es válaszomon? Szerintem támpontnak kezdő anyukáknak, mint én is teljesen jó, hogy tudja mégis milyen sorrend nagyjából a releváns. Ezért írtam, hogy ettől mindenki eltérhet. Gyerekfüggő is! De ez a sok túlnyomott dolog, hogy már ez elavult, ez az új trend stb, stb kicsit sok. Nehogy már annyit változzon GYÖKEREIBEN az etetési rendszer. Akkor kezdjétek ti tojással meg tejjel az etetést, ha annyira “menő” bármikor bármit adni. Kíváncsi lennék az új trend által mennyi allergiás gyerek van( no persze genetika is).. Senki nem mondta azt, hogy egy éves kora előtt ne vezesse be az allergéneket, csak egy alap útmutató, ha a 9-ról ketdi. De hogy kielégítsem az ilyen “kedves” hosszászóló,kötekedő,mindent jobban tudok anyucik kommentjeit: Kedves kérdező, csak segíteni akarok. Ezt a táblázatot követve, illetve az Anya, kérek még! c. könyvet használva és vegyítve alkalmaztam a hozzátáplálás praktikáit. Nekünk TELJES MÉRTÉKBEN bevált. Mindenevő, jól eszik, nem allergiás, minden étkezést kiváltottam 13 hós korára, úgy hogy anyatejes volt.( őket elvileg nehezebb hozzátáplálni)
Szóval a sok újvilági meg egyéb praktikára hallgathatsz, de szerintem vegyítve a legjobb.
Kedves #16-os. Ne törödj vele,engem is mindig lepontoznak ha épp nem azt mondom amit a "nagykönyvben" van írva,hanem ami velünk megtörtént,ahogyan én csináltam. Igen,mindegyik gyerek más,ahogyan mindegyik felnőtt is. Én nagyon szépen köszönöm MINDENKINEK a válaszát. Természetesen alapnak ez mind nagyon jó volt,van egy viszonyítási alapom. De senki véleményét sem fogom kizárólagosan követni. Úgy fogom csinálni,ahogy én majd a legjobbnak gondolom a babám reakciói alapján. Rajta áll majd,hogy milyen ütemben szeretne haladni az ételekkel. Ez persze nem azt jelenti,hogy 6 hónaposan elkezdjük az ételeket és pl 7 hósan már töltöttkápszotát fog enni 🤣🤣
Nem a WHO ajánlása miatt akarom 6 hónaposan kezdeni,hanem azért mert szeretném ha a kis pocakja felkészült legyen az ételekre. Úgy is fog egész életében eleget enni szilárd ételt 😁
Mégegyszer köszönöm mindenkinek a sok választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!