Mikor kezdtétek a hozzátáplálást?
4 hónapos a babám, szépen gyarapszik, egy hónap alatt 600g-ot, csak anyatejes.
Voltunk a héten védőnőnél, aki azt mondta, hogy ha egy hónap múlva nem hozza a hízást, már nem kell tápszerezni, kezdhetjük a hozzátáplálást, mondom oké.
De ma a gyerekorvosnál voltuk és ő meg azt mondta 5 hónaposan kezdhetem krumpli répával.
Mindenhol 6 hónapot olvasok, úgy is terveztem.
Ez lenne az új ajánlás vagy mi történt?
4 honaposan. 10honapos korára minden étkezés ki volt váltva. Imád enni a mai napig (2 és fél éves).
Most 2hónapos a pici, vele is 4 honaposan kezdem.
(Anyatejes(ek voltak))
Mi 5 hónaposan kezdtük, 6 hónapos korra váltottunk ki egy étkezést. Most 7 hónapos lesz, akkorra akarom majd kiváltani a másodikat.
Szóval, mi is elkezdtük 5 hónaposan, de csak nyugisan. 4 hónaposan tuti nem kezdtem volna, szerintem az nagyon korai. Viszont 6 hónapos ugye még a babám, és komolyqn nem lehet mellette enni, kinézi az ember szájából a kaját, bele akar nyúlni, kéri :D Nem tudom, mennyire lehetett volna elhúzni a hozzátáplálást, mert az én fiam amúgy nagyon jól eszik, ha hagynám, már a harmadik étkezést is betolná szerintem, csak én nem akarom.
Amúgy anyatejes mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!