Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Melyik bébiétel készítő gépet...

Melyik bébiétel készítő gépet ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Olyat keresek, ami pürésít és meg is párolja az ételt. Melyik vált be annak, aki használt ilyet?
2022. jún. 9. 21:27
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mappy van. Ár érték arányban szerintem szuper. Ha kisebb mennyiségben akarok párolni még magunknak is azt használom nem veszem elő a nagyot.
2022. jún. 10. 10:03
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Nekem avent volt használtan... hát jól befürödtem vele. Amint megvettem ki is dobhattam.
2022. jún. 10. 11:54
 23/27 A kérdező kommentje:

Szerintem mondjuk az kiskirályság, hogy sikerült felcsesznem valaki agyát egy tök ártatlan kérdéssel, ami ráadásul nem is érdekli és most itt engedi ki a feszkót és átmegy már személyeskedésbe.

Hát ki hogy dobja fel a napját ugye... :)

2022. jún. 10. 12:20
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is Avent van, második gyerekkel használom. Én praktikus eszköznek tartom, nem bántam meg, hogy megvettem anno, nekem is egyszerűbbnek tűnt mint a külön főzés majd turmixolás. Mondjuk én béna vagyok a tűzhelyen pároláshoz, körülményesnek tartom nagyon ( vagy csak nincs hozza megfelelő eszközöm, nem tudom).
2022. jún. 10. 12:46
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt gőzpárolóm is. Szuper volt amíg új volt, aztán mivel sokat használtuk és nálunk kemény a víz, állandóan ment a vízkőmentesítés, a garancia idő búcsúztatásával pedig elmúlt a megbízhatósága is.

A tűzhelyen párolás lényegesen egyszerűbb, hibamentes (nincs elektronika benne, ami tönkre tud menni). Az alul lévő edénybe öntök vizet, rárakom a pároló feltétet (mint egy lábos, csak lyukacsos az alja, és mint egy fedő rátehető a másikra), beleöntöm amit szeretnék, rá a fedő, és hajrá.

Off: egyébként a lábos és a lábas szó is helyes, használható.

2022. jún. 10. 13:09
 26/27 anonim ***** válasza:
39%
Te sem vagy egyszerű eset, kérdező.
2022. jún. 10. 18:02
 27/27 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
2022. jún. 11. 17:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!