Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Melyik bébiétel készítő gépet...

Melyik bébiétel készítő gépet ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Olyat keresek, ami pürésít és meg is párolja az ételt. Melyik vált be annak, aki használt ilyet?
2022. jún. 9. 21:27
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
70%
Lehet akkor engem lepontozni, de szerintem egy olcsó botmixer bőven teszi a dolgát, egyetlen hátránya, hogy külön kell főzni/párolni. Teljesen jól működő, bevált módszer...a botmixer ára is van ahol csak negyed annyi, de ezt neked kell tudni, hogy van rá "felesleges" 30-40 ezred kb.
2022. jún. 9. 23:31
 12/27 A kérdező kommentje:
Nézd, én értem az érvelésed, de a kérdés nem ez volt: botmixer és főzés VAGY bébiétel készítő? Hanem ez: MELYIK bébiétel készítő.... Megvan a különbség a kettő között?
2022. jún. 9. 23:43
 13/27 anonim ***** válasza:
59%

Az is egy válasz, hogy van aki szerint felesleges egy olyan gép...

(Egyébként én egy másik válaszoló, nem az első... ) sajnos előfordulhatnak ilyen válaszok, ha nem tetszik, ne írj ki kérdést...

2022. jún. 9. 23:59
 14/27 anonim ***** válasza:
59%
Félve írom le,mert látom,hogy mindenképpen gépet akarsz,de 5 gyerekkel a hátam mögött is fölösleges pénzkidobásnak tartom ezeket a gépeket.Szerintem sem éri meg pár hónap miatt ennyi pénzt kiadni rájuk,inkább mást vennék az árán.Mire kettőt pislogsz,azt eszi a gyerek amit ti.Persze te tudod,csak jóindulatból írom.Így persze nem a kérdésre váloszaltam,csak tapasztalatot osztottam meg.Ha lepontozol így jártam.
2022. jún. 10. 08:43
 15/27 A kérdező kommentje:

No, feladtam, akkor kifejtem.

1, Azt hiszem az én pénzemen azt veszek, amit csak jónak gondolok, még ha mások szerint az baromság is. Nem a más pénzét veszem el.

2, Ha valaki annyira aggódik a pénztárcám miatt, megnyugtatom: használtan veszek és utána el is fogom adni, tehát kb. annyit bukok majd rajta, mint amennyit buknék a 4 szem borsó, 5 karikra répa kombó napi 2x odaégetésével.

3, Igen, odaégetést írtam. Van benne rutinom, harmadik gyerek ugyanis. Rohadtul utáltam, hogy ezer dolgom van, lekap, mert elfelejtem, a gyerek kaja nélkül marad vagy gyorsan csinálok másikat, majd fél órát sikálom a rohadt lábast (és ugye nem lábost).

4, Ez egy kérdezős oldal, ahol feltettem egy kérdést. Nem, nem fordítva kell ülni a lovon, hogy ha nem tetszik a válasz, akkor nem kell kérdést kiírni, hanem egyszerűen ki kell bírni, hogy ami nem érdekes valaki számára vagy hasznosan nem tud hozzászólni, az görgessen tovább.

4, Mindig elképeszt, hogy valaki képes energiát fektetni valamibe, netán fel is húzza magát egy olyan kérdésen, ami számára nem releváns.

2022. jún. 10. 08:51
 16/27 A kérdező kommentje:

Kétszer írtam 4-est, ez is magas labda, ha valakit felizgatna....

A lepontozásról pedig még annyit írnék, hogy én azt is értelem szerint használom. A melyik gép-re az a válasz, hogy ez és ez. Azok a hasznos válaszok.

2022. jún. 10. 08:53
 17/27 anonim ***** válasza:
48%
Vicces vagy, hogy besértődsz, amiért más válaszok is érkeznek, mint amire számítasz.
2022. jún. 10. 08:56
 18/27 anonim ***** válasza:
59%
Nem aggódtam a pénztárcád miatt,és írtam hogy te tudod,csak én 5 gyerekkel sem látom értelmét.Tényleg picit vicces,hogy felháborodsz.Ha neked is 3.gyerek akkor tudod,hogy nem sokáig használod majd.Ebbe is ugyanúgy bele kell pakolnod,meg össze kell turmixoltatni vele,utána meg ezt is el kell mosogatni,kb.azt a 10 percet spórolhatod meg a még megfőne a cucc.De ismétlem,te tudod.Elnézést kérek,hogy leírtam a tapasztalatomat.
2022. jún. 10. 09:03
 19/27 A kérdező kommentje:

Dehogy sértődtem be, egy ilyenen? Ugyan...

Csak ragaszkodom az eredeti kérdésemhez, ami nem tapasztalat kérése volt, hanem gép ajánlást szerettem volna.

Sajnálom, hogy ennyire a szívetekre veszitek, hogy nem változtatok véleményt a tanácsok után, de mint ahogy írtátok is, szívem joga vásárolni valamit, amit szeretnék. A tanácsokat egy percig nem minősítettem, még talán igazatok is van, de ettől még a lényeg nem változik, gépet szeretnék venni és veszek is. Ha van tapasztalat azzal kapcsolatban, szívesen fogadom, másról olvasni itt nem szeretnék most, köszönöm.

2022. jún. 10. 09:08
 20/27 anonim ***** válasza:
78%
Hát drága az van, hogy nem te vagy itt a kiskirály, vagy a hadvezér, vagy, nem tudom minek érzed magad, aki megmondja, hogy milyen válasz jöhet és milyen nem, szerintem teljesen releváns válasz a botmixer, mert megcsinálja neked ugyanazt, mint a bébiétel gép. Ha valaki annyira szerencsétlen, hogy egy nyamvadt zöldséget nem tud megpárolni és lepürésiteni egy botmixerrel érthető, hogy képtelen a bébiétel készítő gépek között választani. De ha úgyis eladod nem tök mindegy melyiket fogod megvenni?
2022. jún. 10. 09:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!