Melyik bébiétel készítő gépet ajánlanátok?
Az is egy válasz, hogy van aki szerint felesleges egy olyan gép...
(Egyébként én egy másik válaszoló, nem az első... ) sajnos előfordulhatnak ilyen válaszok, ha nem tetszik, ne írj ki kérdést...
No, feladtam, akkor kifejtem.
1, Azt hiszem az én pénzemen azt veszek, amit csak jónak gondolok, még ha mások szerint az baromság is. Nem a más pénzét veszem el.
2, Ha valaki annyira aggódik a pénztárcám miatt, megnyugtatom: használtan veszek és utána el is fogom adni, tehát kb. annyit bukok majd rajta, mint amennyit buknék a 4 szem borsó, 5 karikra répa kombó napi 2x odaégetésével.
3, Igen, odaégetést írtam. Van benne rutinom, harmadik gyerek ugyanis. Rohadtul utáltam, hogy ezer dolgom van, lekap, mert elfelejtem, a gyerek kaja nélkül marad vagy gyorsan csinálok másikat, majd fél órát sikálom a rohadt lábast (és ugye nem lábost).
4, Ez egy kérdezős oldal, ahol feltettem egy kérdést. Nem, nem fordítva kell ülni a lovon, hogy ha nem tetszik a válasz, akkor nem kell kérdést kiírni, hanem egyszerűen ki kell bírni, hogy ami nem érdekes valaki számára vagy hasznosan nem tud hozzászólni, az görgessen tovább.
4, Mindig elképeszt, hogy valaki képes energiát fektetni valamibe, netán fel is húzza magát egy olyan kérdésen, ami számára nem releváns.
Kétszer írtam 4-est, ez is magas labda, ha valakit felizgatna....
A lepontozásról pedig még annyit írnék, hogy én azt is értelem szerint használom. A melyik gép-re az a válasz, hogy ez és ez. Azok a hasznos válaszok.
Dehogy sértődtem be, egy ilyenen? Ugyan...
Csak ragaszkodom az eredeti kérdésemhez, ami nem tapasztalat kérése volt, hanem gép ajánlást szerettem volna.
Sajnálom, hogy ennyire a szívetekre veszitek, hogy nem változtatok véleményt a tanácsok után, de mint ahogy írtátok is, szívem joga vásárolni valamit, amit szeretnék. A tanácsokat egy percig nem minősítettem, még talán igazatok is van, de ettől még a lényeg nem változik, gépet szeretnék venni és veszek is. Ha van tapasztalat azzal kapcsolatban, szívesen fogadom, másról olvasni itt nem szeretnék most, köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!