Melyik bébiétel készítő gépet ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Olyat keresek, ami pürésít és meg is párolja az ételt. Melyik vált be annak, aki használt ilyet?2022. jún. 9. 21:27
1/27 anonim válasza:
Nekem Avent 4in1 van. Teljesen jó.
2/27 anonim válasza:
Lábos pároló feltéttel + botmixer.
3/27 A kérdező kommentje:
Kedves 2-es válaszoló!
A kérdésemben szerepel a GÉP szó, szerinted a válaszod megfelel ennek?
2022. jún. 9. 21:38
4/27 anonim válasza:
Mi PHILIPS AVENT 2in1 pároló- és turmixgépet használunk már 8 hónapja naponta többször. Meg vagyunk vele elégedve.
7/27 anonim válasza:
3
A botmixer mi a lófütty,ha nem gép? Teljesen jó úgy is, nem értem miért pattogsz a válaszon..
8/27 A kérdező kommentje:
Azért pattogok a válaszon, mert a kérdés nem ez volt és egyértelmű, hogy okoskodás/kioktatás áll mögötte. Értem, hogy teljesen jó úgy is, de nem ezt kérdeztem. És igen, tudtam, hogy valaki lecsapja ezt a magas labdát, hiszen a botmixer valóban gép, én balga nem írtam mellé a szövegkörnyezetét. Ellenben ha szerinted a kérdésem alapján teljesen jó, akkor kérlek ajánlj nekem márkát olyan botmixerre, ami pürésít ÉS párol is egyben. Köszönöm!
2022. jún. 9. 22:24
9/27 anonim válasza:
Avent pároló 4in1-re még egy szavazat!
10/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ajánlásokat, megnézem az Aventet! :)
2022. jún. 9. 22:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!