Aki készíti a bebietelt a babajanak milyen arányban teszitek bele a hús zöldség gabona kombot?
/8 honaposak vagyunk/
A védőnő azt mondta h 1/3ad hús 1/3ad zoldseg és 1/3ad rizs vagy gabona. Most olvastam hogy ebbe kell keverni olajat is és hogy 30-50 g a napi hús mennyiség amit meg kell enni. De ez pontosan mennyi gramm hús zöldség gabona ? Darabos ételt hogy és mikor vezettetek be?
Hát én ezt sose néztem 😄 Egészséges két gyerekem van étel allergia vagy érzékenység nélkül.
Én mindig úgy csináltam a baba menüt, hogy ránézésre olyan arányú legyen, hogy ne legyen “túlzottan köretes”. Pl ha rizses kaját csináltam, akkor a kimert rizsre került a szósz (zöldséges valami) olyan arányban, hogy ha össze keverem akkor inkább szószos legyen mint rizses. Úgy a babának is jobban csúszik. A húsból mindig 1-2 jégkocka mennyiséget tettem.
Nekem sose mondtak arányokat, pedig két különböző védőnőnk volt/van.
Kb úgy csináltam mint az #1es. 3 gyerekem van. Sose méregettem....
Olyan üveges kaja állagúra csináltam kb raktsm hozzá husit 'azt hadd szóljon 😅
Mi most vagyunk benne.
Sosem mérem, talalomra csinálom. Ránézesre jó és finom legyen.
Fiammal is így volt, semmi baja
Sosem hallottam erről, hogy aranyosan kellene
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!