Hozzátáplálás régen és most?
Régen egy pár hónapos (4-6) baba már mindent evett, amit a család.
Aztán rájöttek, hogy emiatt van ma olyan sok ilyen meg olyan érzékeny, allergiás ember. Bevezették a hozzátáplálási táblázatot, hogy csökkentsék a kockázatot. Viszont úgy veszem észre, hogy kezdenek az anyukák visszatérni a régi etetési módszerhez, és itt, valamint több fórumon is olvasom, hogy a 6 hónapos gyerek már eszik rakott krumplit, pizzát, epret, kóstolja a csokit a családdal együtt, mondván, a hozzátáplálási táblázat elavult, úgysem lesz tőle semmi baja, ha korábban be vannak vezetve ezek az ételek. Sőt, annál jobb.
Mit gondoltok erről?
Én is BLW-ztem és még most is, a kisfiammal. 1 éves jelenleg. 8 hónapos koráig csak anyatejet kapott, meg volt vele elégedve köszöni szépen, majd felült és szépen ettünk együtt. Szinte mindent evett már ès semmi baja nem volt mèg.
Mindenki ùgy csinàlja ahogyan a gyerekènek megfelel. Mondjuk nem tudom mièrt kell erőltetni az evést ha még simán van nyelvkilökő reflexe egy babának 🤷🏻♀️ Csak köpködi kifele…
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!