Már tényleg lehet?
Sziasztok. Tanácsot szeretnék kérni tőletek, ugyanis a védőnő azt mondta, hogy lassan bevezethetem a tejet a kicsinél. Bolti 1.5%-osat vegyek és forraljam fel. 9hónapos. Kapott már natúr joghurtot valamilyen gyümölccsel amit én raktam bele neki. Kb ennyi amit evett eddig tejtermék.
Tápszeres és 2étkezésünk van eddig kiváltva.
"Bolti 1.5%-osat vegyek és forraljam fel. "
Nem kell felforralni, a boltokban kapható tejek mindegyike pasztőrözött.
Nekünk a gyerekorvos és q védőnő is egymástól függetlenül egy éves kortól javasolta a tejet.
Nem, nem lehet.
Egy csecsemő-és gyermekorvos mondta nekünk a hozzátáplálás kapcsán, hogy a közhiedelemmel ellentétben semmi előny nem származik a tejtermékek fogyasztásából, bármilyen kicsi mennyiség is okozhat problémát rövid- vagy hosszútávon (allergiák).
Köszönöm szépen mindenkinek. Én sem terveztem neki adni csak mondta a védőnő és kíváncsi voltam mert én is úgy tudtam, hogy 1 éves kor után lehet nekik adni.
Mindenesetre én nem szeretnék még adni neki
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!