Mangót hogyan kell adni a babának?
Kidobtam, mert ehetetlen volt. A másik kettőt is kidobtam. Barátnőm már vett, mint kiderült és meg nem érett neki, csak megrohadt.
És valóban, én még nem ettem, de ennyi anyuka írta, hogy milyen egészséges és hogy szeretik a babák. Férjem meg imádja a mangós dolgokat. Bár mikor mondtam neki hogy jártam, akkor azt mondta, ő már evett mangót, de pocsék, nyomába sem ért a mangó ízesítésű dolgoknak. Drága tanulópénz volt.
Érdekes, nekem mindig megérik.
Furcsállom, hogy szerintetek a mangó ízesítésű dolgok a finomak, amikor azok kifejezetten műízűek szoktak lenni, és nyomába sem érhetnek egy finom, érett mangónak.
De hát ízlések és pofonok.
Huu de ostoba vagy backi 😀
A mangó isteni.
Zöld banánt, kiwit sem láttál még?
Mangobol a trópusi országokban van többféle. Van, amelyik isteni finom, édes, puha, szinte szétolvad a szádban es van, amelyik kicsit zöldes es nekunk európaiaknak éretlennek tunik, de nem az :)
Az itthon boltban vett mangonal az a fajta az igazi, amelyik puha. A magjanal tudod egy kicsit megtapintani, h mennyire érett.
Sajnos ha kemeny(ebb), akkor nagy eséllyel az ize sem az igazi, hiába volt iszonyat drága :( ha keményebb állapotban vásárolod, akkor meg kell várni, míg megpuhul.
De hogy a kérdésre válaszoljak, mi kis hosszu cikkekre szoktuk vágni es a magja korul marad rajta egy kis gyumolcshús, azt nyugodtan le tudja rola csocsalni is :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!