Mangót hogyan kell adni a babának?
Éretlen a mangó, amit vettél!
Amúgy ez egy édes, puha gyümölcs, nyersen esszük. Szerintem most ne a gyereken kísérletezz vele, persze, ha fogyasztásra alkalmassá tudod tenni, akkor bárhogy adhatod.
Puha? Akkor érett. Kemény? Akkor éretlen.
Tedd egy ételtároló dobozba egy banánnal. A banánból kipárolgó etiléntől megérik.
Azért éretlen a bolti,mert ha éretten szednék le,mire ideérne,megrohadna.
Amúgy a pultra kerülés előtt szintén etiléngázzal kezelik le a déligyümölcsöket.
De már összevágtam. Akkor is? Nem rohad meg?
Mondjuk érlelhetnék ők is, aztán kitennék éretten. Ennyi erővel a paradicsomot is kirakhatnák zölden, aztán érlelje mindenki magának. Vagy minimum kiírhatnák, hogy ez majd napok múlva lesz ehető.
Igen, a mangót így árulják.
Furcsa, hogy magadnak sosem vettél még és kvázi ismeretlenül kísérletezel vele a gyereken. 😅
Igen, ezt így árulják. Otthon néhány nap alatt szépen beérik, puha, édes lesz.
Mint az avokádó, annak is általában kell pár nap, kivéve ha direkt úgy árulják, hogy érett avokádó (így is írják ki akkor).
Kukába szerintem ne dobd, én összeturmixolnám érett banánnal, és meginnám soothie-ként. Babának nem adnám így, neki ehhez még érzékeny a gyomra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!