Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Ha a hozzátáplálás nagy része...

Ha a hozzátáplálás nagy része télre esik, hogyan szereztek idényzöldséget és gyümölcsöt?

Figyelt kérdés
Gondoltam rá hogy nyáron lefagyasztom, de legtöbbször megváltozik az állaga, akár az íze is. Pedig szerettem volna nyersen és frissen is kóstóltatni.
2022. máj. 8. 09:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
83%

Darabos hozzátáplálásra gondolsz, vagy pürékre?

Püré esetén teljesen jó a fagyasztott. Darabosnál meg úgyis párolva adjuk a legtöbb dolgot, ahhoz is jó a fagyasztott. Pár dolog később lesz, na bumm.

2022. máj. 8. 15:02
 12/13 anonim ***** válasza:
Az üvegeset nem ette nálunk, a boltok fagyasztott részlegén lehet sokmindent kapni, amit még nem azt kapja majd szezonban. Ami viszont volt nálam is a saját termények közül, azt fagyasztottam. Meggy, cseresznye, szilva, bogyós gyümölcsök, dió szépen elállnak.
2022. máj. 8. 18:26
 13/13 anonim ***** válasza:
Öö, az idénygyümölcs azt jelenti, hogy pont az adott időben beérő. Tehát pl. a lefagyasztott eper télen nem idénygyümölcs. Én úgy tudom, hogy nem kell nem idénynövényeket bevezetni, mert az emberi szervezet biológiailag az idénycuccokat is jobban kezeli, tehát érzékeli a test, hogy tél van és nem vágyakozik görögdinnyére.
2022. máj. 10. 21:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!