24-en töltötte az 5hónapot a kislányom,4hónaposan kezdtük az èteleket,egy ètkezès kiváltva kb 2hete.A következőt mikorra tervezzem? Kiválthatjuk az uzsonnát?
Mit adjak neki uzsonnára ?
Eddig gyümölcsöt evett, ritkábban rèpát almával.Hiába próbáltam zöldséget 3kanál után mindig öklöndözött ès erőltetni nem szerettem volna.
Mostmár jóízűen meg eszi a rèpát is almával.
Gondoltam gyümölcsöt ehetne tízóraira ès uzsira zöldséget,szerintetek ez igy jo lenne?
Nekem a kislányom nem volt hajlandó megenni a zöldség pépeket, mondjuk meg is értem mert nekem se ízlettek. Viszont a párolt zöldségeget nagyon szereti. Esetleg olvass utána a BLWnek ha még nem hallottál róla, mi a BLW-t kombináltuk a bébiételekkel és nekünk ez így nagyon bevállt. Viszont ugye az csak 6 hónapos kortól ajánlott kezdeni.
Még szerintem ráérsz több étkezés kiváltásával késöbb, de a kérdèsre válaszolva próbálkozhatsz esetleg tejpéppel is, esetleg édeskrumpli vagy avokádó amik még így eszembe jutottak. :)
Nem sietek sehova,csak annyira rá görcsölök....nehogy elrontsak vagy kihagyjak valamit.
6hónaposan akkor rá erünk kiváltani mèg az uzsit?
Mi 6 hósan kezdtük el a ht-t, nem vagy elkésve semmivel, én nem rohannék a helyedben. Étkezést 1 éves kora körül váltottunk ki. Most 13 hós, most kezd el mennyiséget enni egy-egy étkezésre. Szóval nyugi, szerintem. :)
Falatkásan táplált baba.
Kár volt már 4 hónaposan étkezést kiváltani.. hány grammot eszik és pontosan mit?tudod az alma+répa kb 0% fehérje meg zsír, kis cukor van benne kb 25 kalória sincs egy ilyen püré. Mindenképp adnék mellé tápszert vagy anyatejet.
Nagyon nem az ajánlások szerint csinálod, inkább hívd fel a védőnődet.
A doktornő mondta, hogy 4 hónaptól kezdjük a hozzatáplálást ès kaphat mèg halat is .
Nem mindig rèpát eszik almával,eszik mást is...mèg kekszes pürèt is almával ès bannánnal Hippeset.150g eszik kb meg ès nem nyügösködik hogy èhes ès hamarabb sem kèri utánna a tejet...innen gondolom hogy èhes nem marad.
Mivel a zöldségeket erőszakkal belenyomni nemtudom kènytelen vagyok gyümölcsöt adni...
Többször próbáltam már ès öklöndözik,úgy gondoltam akkor mèg várok vele de szeretnèm ha enne már zöldséget is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!