Tudnátok recepteket adni melyik ételt hogyan készítitek el?
A manó menü alkalmazást ajánlom bőszen, ingyen le lehet tölteni telefonra, én onnan "főztem" a gyerkőcnek.
De az első válaszolóval egyetértek, 6 hónapos koráig elég neki az anyatej, tápszer a legújabb ajánlások szerint, ettől persze eltér a dolog, ha az orvos javasolja a hozzátáplálás megkezdését.
Mivel kezdtetek? Gondolom alma stb már megvan ha a banánnal akarod folytatni 🙂
#5-nek van igaza.
Majd később kell konkrétan főzni. A banánt is lehet adni villával széttörve.
És pl a répát,burgonyát natur vízbe vagy sózva?
Bio cuccokat vettetek?
Vegyél egy pároló gépet, ha tudsz. Nekem nagy szolgáltatott tett. Mai napig párolok benne.
Sima vízzel pároltam és nem ragaszkodtam a bio zöldséghez.
Répát megpárolod abból a vízből amivel pároltad hozzáadsz egy kicsit, azután turmixolod. Elején nem sóztam vagy fűszereztem.
Krumplit sosem adtam magában. Először répát adtam pár napig, azután répát + krumplit. Majd répa és alma, sütőtök, cékla és alma, répa és zeller, zeller és borsó.
Tehát volt, amit egy már régebben bevezetettel együtt kezdtem bevezetni.
Ami "nem finom" zöldség, ahhoz 1\4 almát pároltam és attól lágyabb, édesebb lett pl. Cékla, brokkoli.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!