Annyira fusztrál hogy nem tudom mit adjak reggel
tízóraira a babának alig akar enni, a védőnőn kívül
kitől kérjek segítséget?
11/20 Gyula6 válasza:
A nagy könyv az kutya füle 4. Gyereket neveljük .nem akart enni az isteñek sem mindent kiprobáltunk amit addig a haromnál bevált ,kiderült új ízeket akar pépeset köpködte csak az volt neki a finom amit mi ettünk ha gépel vagy villával törtük az sem kellet neki szószerint megrágtuk neki a kaját.úgy ette öröm volt nézni kevesbé zsirosan és füszeresen kezdtünk fözni hogy ne bántsa a pocakját .pöri zaftbtesztával kenyéŕel vagy tarhonya leves a kedvence .egy próbát megér.tudom ez bután fog hangzani,de a tejed vissza indulhat ha néha meg iszol egy sommmersby-t. Almabor nők javarésze szereti nem árt a babának sem.téged is ellazit mert ha feszült vagy az is apsztani apasztani tudja a tejed.feleségemnek még most is beinditja pedig másfél éves a baba.az is megér egy próbát minden falat kaja után dicsérd a babát szeritik az az elismerést vidáman tapsikolva kell dicsérni lessz eredménye
2021. okt. 21. 05:11
12/20 A kérdező kommentje:
lehet, fáj még a nyelve
de csinálj nagy gondot belőle magadnak, mert megérzi a baba, és ideges lesz tőle, meg te is.
2021. okt. 27. 13:14
14/20 A kérdező kommentje:
Félek adni neki kenyeret mert fulladozik a szilárd ételektől.
Egyszerűen félek attól és már többször is kellett lefelé tartanom a babát hogy visszajön es semmi esetre sem tudom kivenni a szájából , nem engedni.
És ott van az idegesség hogy nehogy megfulladjon.
Hogy adjak így kenyeret neki?
A lépést már unja.
Sakk matt nem tudom mit adjak neki.
15/20 A kérdező kommentje:
Bocsi , automatikusan kijavítja a szavakat a telóm, majd ki kell valahogy kapcsoljam.
Tehát ..hogy visszajön a kaja..
..A pépes kaját már unja.
Minden baba oklendezik eleinte ha nem zavarja nincs baj. 1-1 nagyobb falatnal ha lattam eleinte hogy nehezen nyeli le adtam egybol vizet a viz nyelesevel onkentelenul lenyeli. Most mar 15 honapos es maganak veszi el a vizet ilyenkor vagy kiveszi a szajabol. De ez tok ritka. Szoval olyan nincs hogy ne oklendezne egy gyerek se mikor megtanul enni szerintem, egyreszt nincs ragofoguk masreszt meg kell tanulniuk az evest magat. Sot van olyan gyerek akinek meg foga sincs 1 evesen valahogy ok is megoldjak gondolom.
2021. nov. 9. 14:13
Utolso vagyok nalunk is volt par alkalom mikor kikaptam a szekbol es lefele tartottam hogy kikopje de ot egyaltalan nem viselte meg meg se ijedt folytatta tovabb.
2021. nov. 9. 14:15
A leves nagy favorit nalunk felnott kanalbol ontom a szajaba fott krumplit-repat kezzel eszi zsemle belsot beleaztatok kicsit a levesbe ugy adom. Mindent fel lehet turbozni kenyerbellel akar babapuret is.
2021. nov. 9. 14:18
Az nem fulladozás, hanem öklendezés ami a szilárd étkezés normális velejárója amikor tanulja a baba.
[link]
Nem tudom beszélsz-e angolul, de az öklendezés pont azért van hogy ne fulladozzon a gyerek.
Olvass kérlek ennek utána.
2021. nov. 9. 18:56
20/20 A kérdező kommentje:
Kapcsolódó kérdések: