Van aki reggel furdeti a babáját? Foleg az érdekel, akinek két gyereke van és nincs segítsége.
Teljesen jó megoldás.
25 hónap van a gyerekek közt, amíg annyira pici volt a pici én is mindig reggel/délelőtt fürdettem. Este csak áttöröltem. Apa hajnalban indult dolgozni, este 7-re ért haza. Persze amikor már akkora lett, hogy be lehetett ültetni a kádba a nagy mellé azóta mindketten este fürdenek. (ez kb akkorra esett amikor már végig kúszta a lakást)
A 3. vagyok. Nálunk nem okozott gondot, ugyanúgy megvoltak az esti rituálék, csak épp mások. Nem fürdetés, hanem áttöröltem a kis testét utána ugyanúgy jött a pizsi és az altatás. Amikor már akkora volt, hogy együtt fürödtek akkor meg új ritmusba került úgyis minden.
(Bár szerencsére a második babám nekem nagyon jó alvó, csak beteszem az ágyba és pár perc múlva alszik magától. A nagyot még mai napig őrizni kell...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!