Anyatejes babának mikortól adtatok vizet?
Figyelt kérdés
3 hete kezdtük a hozzátáplálást, nagyon ügyesen eszik is. Egyelőre úgy csináljuk, hogy délelőtt püré (kb. 1 decit megeszik), utána pedig szopizik, amennyi jól esik neki. De mikortól ,,kell" vizet is adni? Ti hogy kezdtétek? És miből adtátok?2021. szept. 28. 15:05
1/6 anonim válasza:
kis vastag falú felespohárból, aztán amikor azt valamiért nem fogadta el, svéd itatópohárból (csőrös).
amikor a hozzátáplást kezdtük, akkor adtam neki először (6 hónaposan), csak hogy meglássuk, mit szól hozzá. megkínáltam az ajkához érintve, mondtam neki, hogy ez víz, folyik, mint az anyatej, de más íze lesz :) szüksége nem volt rá. rendesen itatni akkor kezdtem, amikor már kiváltottunk egy szoptatást, hogy a folyadékmennyiség meglegyen.
2/6 anonim válasza:
A hozzátáplálás megkezdésétől kínáltam, de sokáig nem fogadta el. Akkor kezdett igazán jól inni,mikor már nem szoptattam.
3/6 anonim válasza:
Már a születése napján is kapott pohárból (akkor a nővérel adtak neki), én itthon feles pohárból adtam
4/6 anonim válasza:
Az első gyerekem kánikulában született nyáron, öt már a legelejétől kinaltam vízzel.
A másodiknál ha evett puret utána mindig meg is itattam.
Nekem nem volt gondom a cumisuveggel, fejt tejet is abból kaptak, ha úgy volt.
5/6 anonim válasza:
Hozzátáplálás kezdetétől, 6 hónapos kortól kapott vizet.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Akkor mi is elkezdünk próbálkozni, hadd ismerkedjen vele.
2021. okt. 1. 10:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!