Hozzátáplálás színesítéséhez melyik Humana tejpépet javasoljátok? Tudnátok tanácsot adni, tejpépet hogy lehet egy anyatejes babának az étrendjébe beletenni akár desszertként, főékezések között? Mikortól adható?
Akcióban van,ezért előre szeretnék vásárolni 1-2 dobozzal.
Jó éjt tejpép és vagyes gyümölcsös, vagy epres joghurtoson gondolkodom.
Nem kezdtem még el a hozzátáplálást, nem is ezzel szeretném, még 4 hónapos a babám és van tejem, csak uzsira vagy vacsira később szeretnék vele ilyet is megkóstoltatni.
Szerintem kezd inkább gyümölccsel a kóstoltatást. Mondom ezt úgy, hogy mindkét gyerekem kapott és szerette a tejpépet, de nem elsőnek kapták, csak később. Ők 6 hónapos korig csak anyatejet kaptak.
Amúgy a Humanás pépek jók, de nekik van tejmentes is, én azzal kezdtem: [link]
Brendonban van rendszeresen akcióban.
A dobozon rajta van, hogy milyen idős babának való. A korának megfelelő ízesítésekből tudsz választani. Szerintem a joghurtos igencsak nem 4 hónaposnak való.
Én este szoktam adni az enyémnek szoptatás előtt (mivel sokszor szoptatás közben elalszik). A kisfiam kisebb adagot eszik meg, mint az ekészítésben javasolnak, majd te is kitapasztalod.
1. vagyok. Semmi se kötelező, tudtam nekik anyatejet adni 6 hónapig, ezért kaptak. Én így döntöttem. Simán hozzátáplálhatod már korábban, a te döntésed. Én is kaptam már 6 hetesen almát, két kezemen nem tudom megszámolni mennyi mindenre vagyok allergiás. Ahogy beszélgettünk róla anyukámmal, szerinte is elképzelhető, hogy a korai hozzátáplálás is ok lehet a kialakulásukban.
De én akkor se tejpéppel kezdeném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!