Mikortól kaphat a baba forralás nélkül csapvizet?
Figyelt kérdés
Most lett egy éves a lányom. Eddig babavizet vettünk neki, de pl. felbontás után már azt sem forraltam újra. 1-2x kapott forralt csapvizet, de a visszahűtés után kicsit opálos lett a teteje, így nem szívesen adtam.
Mikortól adhatunk neki simán tiszta csapvizet? Vagy egyelőre maradjon a flakonos (akár sima, nem baba) víz?
Van aktív szenes vízszűrő kancsónk, esetleg az abban szűrt vizet adhatjuk?
Védőnő szabin van, a státuszon meg elfelejtettem megkérdezni. 🙄
Köszönöm szépen!
2021. aug. 4. 19:49
11/11 anonim válasza:
Hogy őszinte legyek mi vettünk egy flakon babavizet, de nem fogadta el, ezért kiöntöttük. Csak anyatejes, de mivel mostanában nagy melegek voltak így adtam neki csapvizet. Nem lett tőle baja. Valamint még újszülötten a kórházban is a cumisüvegét is sima csapvízzel öblítettem, amiben maradt is egy kis víz, szóval anyatejjel vegyítve már akkor itta. 😛
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!