Hogyan adagoljam ki?
Figyelt kérdés
Kisfiam ősszel lesz 6 hónapos, ezért a nyári gyümikből szeretnék neki püréket lefagyasztani, hogy télen tudjam neki adni. Milyen módszerrel lehetne szépen kiadagolni a fagyasztóba? Püré recepteket is szívesen fogadok :-)2021. jún. 26. 11:14
1/5 anonim válasza:
Szerintem a legegyszűbb a jégkockatartó. Külön mindenfajta gyümit amit akarsz, kiolvasztva pedig kevered, mindig mást mással majd, hogy ne legyen mindig ugyanaz.
Ugyanígy csináltam a zöldségekkel is. Csirkemellet is fagyasztottam, azt is lehet ugyanígy pürésítve jégkockatartóba, bár én apró kockákra vágtam, megfőztem, és úgy adagoltam ki, egy aluminium fóliába beletekertem. Olvasztás után pürésítettem, s kevertem össze valamivel.
2/5 anonim válasza:
Én is jégkocka adagolóban fagyasztottam, mint az első válaszoló
3/5 anonim válasza:
Én tálcán fagyasztok és úgy zacskózom vagy dobozolom.
Mivel egyesével fagyott meg, annyit veszek ki, amennyi kell.
4/5 anonim válasza:
Mármint nyilván a feldolgozatlan gyümölcsöt, nem pürékent.
5/5 anonim válasza:
A jégkockatartós módszerhez egy trükk, mert nem mindenkinek egyértelmű: ha megfagyott, akkkr kiveszed a tartóból, és berakod az összeset egy zacskóba. Mivel külön-külön fogytak meg a kockák, ezért a zacskóból is ki tudod venni egyesével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!