Mit adhatok 5 honapos kisfiamnak? Gabonapépet vagy babakekszet hogyan adagoljam gyümibe? Délben a krumpli mellé mit adhatok?
Kisfiam 6720 gramm s vèdőnő szerint fel kell turbozni a hozzátáplálást mert 1 honap alatt csak 320 grammot hizott. ( hozzáteszem a kisfiam jokedvű s első 4 honapban roham tempoban hizott.) Tejpèpet kisfiam nem eszi meg öklendezik tőle. Fèl 5kor gyümit kap. Almát sárgabarckosat öszibarackosat banánosat evett.
Dèlbeb krumplit kapott eddig.
ne adjneki f5kor gyümölcsöt.
eleve délelőtt kell kóstoltatni, hogy ha gond van, észrevedd, mert éjjel nem fogod látni ha kipöttyösödik, a fulladásos allergiát meg meg se említem. ráadásul a pocakfájás is éjjelre van időzítve nálatok ha gond van valami gyümölccsel.
szóval tedd át délelőttre. tehetsz bele darált háztartási kekszet, az lassan bomló szénhidrát, hizlal is :) mondjuk egy kanállal egy tálka gyümölcspépbe. na meg a kóstoltatásnál teheted a pépbe azt az 1-2 kanál zöldséget is, nem fogja észrevenni mondjuk az 1 kiskanál répát az almák kekszben :)
krumpli ízetlen, azt mindig valamihez. vagy krumplipüré, tehát tápszert vagy tejet teszel bele. vagy főzeléket készítesz, amiket az első írt.
de a rizst is bevezetheted, azt is tehet gyümölcshöz, zöldséghez, jól főzd szét, és a főzőlevével tudod hígítani a turmixoláshoz
anyatejes? mert akkor nem olyan vészes azért a hízása hogy elkezd kapkodni a hozzátáplálással..
én ugyanígy vagyok, 5,5 hós, azt mondták egyenlőre kostoltassak és ha már eszik főzeléket abba mindig mehet egy kis sinlac, babakekszből max mindenmentest adj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!