Blw vagy falatkás hozzátáplálás szerint ki hogy adja az epret a babának?
Ahogy a 3-4-es írja.
Aki írta, hogy 3 éve mi volt az ajánlás: Van, ahol a mai napig, sőt borítékolom, hogy 5 év múlva is valami most 20 éves táblázatot fognak az orrod alá dugni. Ki kell tekinteni a világba és nem leragadni ott, hogy a védőnőd meg a gyerekorvosod "így szokta". Az igényszerinti szoptatásról 2009-ben ment ki az anyag a védőnőknek és orvosoknak, de még mindig azt se tudják mi az. Az első gyerekorvos, akit leváltottam ezzel kezdte: A legújabb ajánlás szerint és a WHO szerint .... ami szerintem egy baromság, mert szerintem, higgye el 30 éve az ön anyja is magával és mégis itt van... Elmegy, végig hallgatja, ha kiküldik és elolvassa is úgy van vele, hogy ez eretnekség, ő nem így szokta és le van szarva, majd ő tudja. Nem ratyi oldalakon kell persze tájékozódni, de többre mégy azzal, ha egy közepes nyelvtudással fogod és mondjuk amerikai meg angol hivatalos eü-s oldalakon tájékozódsz (pl. amerikai gyerekorvosok irányelvei, vagy az angol közegészségügyi szolgálat stb.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!