Milyen idős korától adtatok a gyereketeknek fagyit?
Figyelt kérdés
Azok az anyukák válaszai érdekelnek inkább akik nem kremturoval es turo rudival kezdtek a hozzataplalast a baba 2,5 honapos korában...köszönöm szépen2021. máj. 13. 10:40
11/19 anonim válasza:
9
Kész vagyok ettől, nem azt kérezték, hogy helyes, hanem mi, hogy csináltuk..
Mégis meg a pontozás
Gyors nyomtam egy pluszt mindre🤔
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
12/19 anonim válasza:
Soha!!44!!4 A CUKOR MÉREG!!44!4!!!!4
13/19 anonim válasza:
12-es 🤣 Azért ezt még továbbfűzném azzal, hogy a vegyjele megegyezik a kokóéval.
A mi kisfiunk is most 19 hónapos, gondoltam idén nyáron már azért megkóstoltatom vele a fagyit, amúgy még nem kapott semmi cukrosat.
14/19 anonim válasza:
15 hónaposan kapott először gyümölcsfagyit. A saját fagyinkból egy tölcsérrel vettünk ki neki egy keveset. Mostmár kétéves múlt. Kapott egy gombócot, de nem bírt vele.
15/19 anonim válasza:
Másfél évesen kínáltam a sajátomból, nem kellett neki, zavarta, hogy hideg. Most lesz kettő, még mindig inkább tejszínhabot kap a tölcsérbe, mert a hideg nem jön be neki. Másfél évesen, ha már eszik mindent, akkor simán. Addigra már azért csak kapott cukros bármit.
17/19 anonim válasza:
Jaja, mekkora szaranya mindenki, aki ad vagy 2 hetente egy kis fagyit, meg pár naponta egy túrórudit.
18/19 anonim válasza:
Fúj fúj cukor. Pusztulj innen te magad vagy a sátán 🤣🤣🤣🤣
19/19 anonim válasza:
Három éves a kisfiam már tavaly is próbálkoztam, megkínáltam az enyémből de nagyon nem érdekelte. Most sem eszi meg, a tölcsér meg a roletti inkább megmozgatja 😊
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!