Van e köztetek olyan aki a pürézésről tért át a blw-re?
Hogyan kezdtetek neki?
Nagyobb ilyenkor a félrenyelés kockázata?
Első körbe mit/miket adtatok neki, hogy próbálkozzon? :)
Mi 4hósan kezdtük a hozzátáplálást. Eleinte csak püréket kapott.
6hósan mar stabilan ült, akkor kapta az etetőszékét (addig a pihenőszekben etettem).
Ahogy megkapta az etető széket, onnan a püret nem volt hajlandó enni. Ökölődött rőle szó szerint.
Onnan úgy adtam neki, hogy a tálcára kipakoltam mindent amit ehetett, annyira aprítva, hogy ha elnyelné se fulladjon meg.
Répát a levesből, virslit, krumplit, kenyeret... attól fügv mi mit ettünk. Ő meg felcsipegette.
Akkor még nem tudtuk, hogy ez blw, az életben nem hallottam ezt a kifejezést.
Ma már 2éves, mindenevő fiú
A lányomnál én is hasonlóképpen csináltam, mint az első hozzászóló. Pürével kezdtük 6 hónaposan, de egyre inkább érdeklődött a mi ételünk iránt, a püréket egyre kevésbé fogadta el, nem ette olyan szépen, mint az elején. Így kb 8 hónapos kora körül áttértünk a falatkákra. Elépakoltam az etetőszék tálcájára a falatokat. Nagyon érdeklődően fogadott szinte mindent. Nagyon jó evő lett. Öröm volt “etetni”.
Akkor még fogalmam sem volt, hogy ez a blw😅
Most a fiamnál szintén pürével kezdtük, jelenleg 8 hónapos és nála is most kezdődik az, hogy a püréket nem fogadja már olyan szívesen, mint az elején. Így kap már ő is apró falatkákat, de ő még nem annyira ügyes, hogy egyedül felcsipegesse, így én rakom a szájába.
Egyszerűen pürében semmit nem evett meg
Akkor kezdtem darabban adni neki 7 hós volt.
Vegyesen evett, mert nyilván kapott fôzeléket is, de nem pürét..
Aztán a megoldást 10 hósan az önnáló kanalazás lett.
Úgyh vegyesen darab és kanál de nem én adtam
Kicsi.. 8 hósan azt ette amit mi..
Ha darab darab, ha nem darab akkor abban segítettem.
A nagy öklendezett
A kicsi talán 1-2 alkalommal
A nagynak 10 hósan 12 foga volt, a kicsinek csak 14 hónaposan lett ennyi
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!