Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Baja lehet a gyereknek később...

Baja lehet a gyereknek később abból, ha nem fokozatosan vannak bevezetve az ételek, ajánlásnak megfelelően?

Figyelt kérdés

Gondolok arra, hogy nem tartják be az ajánlásokat, hogy a kóstoltatás napokig tartson, fokozatosan, hogy lássák a reakciót, idő előtt kap zsíros, fűszeres ételeket, tejterméket, tojást, allergéneket, nincs rendszer az etetésében.

Több féle ajánlás is van, ezer táblázat, nyilván védőnőtől is függ, de azért egy "arany középút" nyilván létezik. Régebben nem foglalkoztak ezekkel?

2021. febr. 10. 00:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Én sose néztem semmilyen táblázatot, 1 évesen azt ette a lányom amit mi.

Tehéntejet sokkal korábban is kapott, tojást is.

Engem meg apám megtömött szalonnával mikor 6 hónapos voltam. 😂

Én már 35 éves, egészséges felnőtt vagyok, lányom egészséges 11 éves kisleány, köszöni jól van.

(én mondjuk anno elhajtottam a nagyon lelkes védőnőt mint a magzatvizet mikor okoskodott)

2021. febr. 15. 13:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!