A babateába jobb a szőlőcukor mint a sima cukor?
Hasfájásra a tea se megoldás, van, akinek bejön, de minthogy senki sem tudja, miért van, nem garancia, a cukrozással többet ártanál, mint használnál. Nem kell mindenáron erőltetni a teát.
A hozzátáplálással talán el fog múlni a hasfájás is. Kitartást. Tudom, hogy szeretnél segíteni rajta. De nemsokára vége, hidd el.
7
Régen ez volt a divat. Mert akkor 3 óránként etettek,kellett plusz cukor ha közben megéhezett a pici, a cukros tea üres kalóriája erre pont jó volt. Ezért sok idős (anyósom,meg a dédik is) folyton nyaggattak,hogy teáztassam,cukorral, mézzel(!) ízesítve..
Nehezen értették meg,hogy mai ajánlás szerint amyatejes babának semmi nem kell a tej mellé min.6 hónapos korig.
Kérdező.. az én babám is hasfájós, még most is,6 hónaposan. Én diétázok (tej-tojásmentes) így talán jobb. Ha olyan a babád,semmi nem fog segíteni, a tea sem. Sajnos ilyen típus. Összevásároltam az összes létező csodacseppet, alán az espumisan ert valamit de az se igazán. Feladtam,majd kinövi szegény. Tornáztatom,ha muszáj akkor szélcső de ritkán.
Gondolkodj már! 2-3*30 ml egy csecsemőnél olyan, mintha testömegarányosan te meginnál 1 liter kamillát.
A Mecsek tea pedig nálam felnőttnél is olyan görcsöket okozott, hogy kétrét görnyedtem. Persze a szél kijött, ha érted, de ezt a fájdalmat okozni egy csecsemőnek.
Laktáz enzimet is próbáltad már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!