Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » A babateába jobb a szőlőcukor...

A babateába jobb a szőlőcukor mint a sima cukor?

Figyelt kérdés
Ki mióta teáztatja a babáját es rak e bele valamit?

2021. febr. 8. 07:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Hasfájásra a tea se megoldás, van, akinek bejön, de minthogy senki sem tudja, miért van, nem garancia, a cukrozással többet ártanál, mint használnál. Nem kell mindenáron erőltetni a teát.

A hozzátáplálással talán el fog múlni a hasfájás is. Kitartást. Tudom, hogy szeretnél segíteni rajta. De nemsokára vége, hidd el.

2021. febr. 8. 08:36
 12/21 A kérdező kommentje:
A doki ajanlotta a macsek teat... de siman kikopi :( nem artani akarok, hanems egiteni rajta
2021. febr. 8. 08:39
 13/21 anonim ***** válasza:
86%

7

Régen ez volt a divat. Mert akkor 3 óránként etettek,kellett plusz cukor ha közben megéhezett a pici, a cukros tea üres kalóriája erre pont jó volt. Ezért sok idős (anyósom,meg a dédik is) folyton nyaggattak,hogy teáztassam,cukorral, mézzel(!) ízesítve..

Nehezen értették meg,hogy mai ajánlás szerint amyatejes babának semmi nem kell a tej mellé min.6 hónapos korig.

Kérdező.. az én babám is hasfájós, még most is,6 hónaposan. Én diétázok (tej-tojásmentes) így talán jobb. Ha olyan a babád,semmi nem fog segíteni, a tea sem. Sajnos ilyen típus. Összevásároltam az összes létező csodacseppet, alán az espumisan ert valamit de az se igazán. Feladtam,majd kinövi szegény. Tornáztatom,ha muszáj akkor szélcső de ritkán.

2021. febr. 8. 08:42
 14/21 anonim ***** válasza:
87%
Mecsek baby tea nekünk igenis bevált. Durván hasfájós volt a kisfiunk, kapta a teát, nem sokat, minden evés előtt pár kortyot. Kihajtotta belőle a pukikat, és megszűnt az órákon át tartó keserves ordítás, onnantól kezdve egy hangja nem volt. Persze cukor nélkül.
2021. febr. 8. 09:08
 15/21 anonim ***** válasza:
78%
Általában az segít anyatejes babáknál, ha te diétázol.
2021. febr. 8. 09:14
 16/21 A kérdező kommentje:
De tápszeres baba mint már írtam :)
2021. febr. 8. 09:15
 17/21 anonim ***** válasza:
78%
Akkor meg tápszert kellene váltani.
2021. febr. 8. 09:18
 18/21 anonim ***** válasza:
73%

Gondolkodj már! 2-3*30 ml egy csecsemőnél olyan, mintha testömegarányosan te meginnál 1 liter kamillát.

A Mecsek tea pedig nálam felnőttnél is olyan görcsöket okozott, hogy kétrét görnyedtem. Persze a szél kijött, ha érted, de ezt a fájdalmat okozni egy csecsemőnek.

Laktáz enzimet is próbáltad már?

2021. febr. 8. 09:22
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
A szőlőcukor, azaz glükóz a leggyorsabban felszívódó cukorféle, a szervezet pontosan ugyanebben a formában használja fel a cukrot a különféle biokémiai reakciókban, tehát még annyi átalakítást sem kell rajta végeznie a szervezetnek, mint a répacukron. Azaz a lehető legrosszabb megoldás a szőlőcukor. De külön cukorbevitelre egyébként sincs szüksége egy kisbabának, de ezt már sokan elmondták előttem is.
2021. febr. 8. 09:38
 20/21 A kérdező kommentje:
Laktáz enzimet is probaltunk, hasfajasra valo tapszert kap de semmifele javulas :(
2021. febr. 8. 09:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!