Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Felvételi közben lehet enni?

Felvételi közben lehet enni?

Figyelt kérdés

(Középiskola, írásbeli felvételi)

Ne értsetek félre, nem arról van szó, hogy nem bírnám ki azt a kétszer negyvenöt percet evés, ivás nélkül. :D Javasolták néhányan, hogy vigyek csokit, szőlőcukrok, mert ha közben ezeket eszegetem, akkor kevésbé ijesztenek meg az olyan feladatok, amelyeket nem tudok magabiztosan megoldani, nem vagyok biztos a végeredményben. De vajon ezt a két feladatlap közti kis szünetre értették? Vagy simán kipakolhatom a szőlőcukrot meg a csokit a padra, miközben oldom a feladatokat?

2013. dec. 21. 13:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
kipakolhatod, persze, nem szólnak érte, de tapasztalat, hogy kevés a 45 perc a feladatlapokra, ne cseszd el ezzel az időt.
2013. dec. 21. 13:36
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
nyugodtan ehetsz közben.
2013. dec. 21. 13:59
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha érettségin ki lehet, akkor gondolom, hogy ott is. Én felvételire nem vittem magammal semmit, érettségi közben viszont muszáj voltam 2 egyenlet között egy kis nápolyit bekapni, mert korgott a gyomrom.

Szerintem ha nem apkolod ki az oldal szalonnádat meg a sörös kancsódat, akkor nem szólnak.

2013. dec. 21. 14:00
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
én is ettem szendvicset meg vizet ittam:D
2013. dec. 21. 14:14
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem fognak szólni, én is vittem, de aztán a feladatokra koncentráltam, és eszembe se jutott enni :D De ha te szeretnél természetesen ehetsz, csaak előtte bontsd ki, hogy a zörgéssel ne zavarj senkit:)
2013. dec. 21. 14:27
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem lehet, én nyelvvizsga közben (persze csak írásbeli résznél) ettem meg egy zacskó jóreggeltet,mert korán volt a vizsga és nemvolt időm enni. De alig mertem rágni,mert rágtam kettőt és mindenki rám nézett így szinte 'szopogatva' ettem meg ez zacskó jóreggeltet :D

Meg vizet vittem. Szerintem nyugodtan vihetsz

2013. dec. 21. 15:34
 7/11 anonim ***** válasza:
Én tavaly felvételiztem és nálunk,csak a szünetben lehetett enni-inni.Én azt javaslom,hogy csak akkor egyél,ha mondják,hogy lehet enni stb.Lehet,hogy vannak olyan tanárok,akik illetlenségnek vennék.Szóval szerintem,tényleg csak akkor érdemes,ha szóvá teszik,hogy lehet enni közben.Amúgy meg sok sikert! :) 14/l
2013. dec. 21. 16:20
 8/11 anonim ***** válasza:
Ne rakj ki semmilyen kaját, mert csak eltereled a figyelmed. 14 éves vagy, nem 4, végig tudsz ülni 45 percet, majd ezsel a szünetben. Elég ha van egy üveg innivalód kirakva és kész.Túl sokat se igyál, mert nem kellemes a dolgozat mellett arra koncentrálni, hogy ne pisild össze magad.
2013. dec. 21. 17:19
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem és időd sem lesz.
2013. dec. 21. 17:20
 10/11 anonim ***** válasza:
Lehet, de szerintem felesleges. Én nincs annyira szükség agyserkentésre, nem lesz nehéz! Sok sikert hozzá!:D
2013. dec. 23. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!