Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Felvételi közben lehet enni?

Felvételi közben lehet enni?

Figyelt kérdés

(Középiskola, írásbeli felvételi)

Ne értsetek félre, nem arról van szó, hogy nem bírnám ki azt a kétszer negyvenöt percet evés, ivás nélkül. :D Javasolták néhányan, hogy vigyek csokit, szőlőcukrok, mert ha közben ezeket eszegetem, akkor kevésbé ijesztenek meg az olyan feladatok, amelyeket nem tudok magabiztosan megoldani, nem vagyok biztos a végeredményben. De vajon ezt a két feladatlap közti kis szünetre értették? Vagy simán kipakolhatom a szőlőcukrot meg a csokit a padra, miközben oldom a feladatokat?

2013. dec. 21. 13:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Matek írásbelin 20 perig a fejemet tömtem mert vártam a megváltó segítséget, de sajnos nem jött így magamtól kellett valamit kezdeni a feladatokkal. És ahogy elkezdtem rá jöttem, hogy nem is olyan nehéz ez az egész, de sajnos mivel az első 20 percet kajázással töltöttem így az első rész utolsó feladatába bele sem tudtam nézni. A második feladat rész már jobb volt, ott tudtam segíteni a csoporttársaimnak. 87%-os matek érettségim lett, pedig úgy mentem be, hogy legalább a 20% legyen meg.

Csak arra figyelj ha eszel, hogy nehogy összekend a feladatlapot!

2013. dec. 28. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!