A babateába jobb a szőlőcukor mint a sima cukor?
Nem, nem jobb a szőlőcukor a répacukornál.
Egyik gyerekemet se teáztattam.
Soha nem teáztattam babaként.
Hozzàtáplálás megkezdése óta csak vizet kapott. Olyan 2 éves kora körül már kapott néha teát a reggelihez.
A picivel most fogjuk kezdeni a kóstoltatást, ő sem fog teát kapni, csak vizet, ha szomjas.
1,5 éves, soha nem kapott teát, de ha adtam volna, akkor is csak cukor nélkül önmagában.
Csak a hozzátáplálás kezdetétől kapott anyatejen kívül mást is, de akkor is csak vizet. Már az elmúlt fél évben kóstoltattam vele gyümölcslevet ismerkedés céljából, de egy korty után elutasítja és inkább vizet kér
Mindig azon gondolkodom, hogy ezek ilyen provokatív kamukérdések-e, vagy tényleg vannak olyanok, akik már a kisbaba innivalóját is cukrozott akarják...?
Mert olyan abszurdnak tűnik az egész.
Na a tea használni fog... bocs, de nem.
Az édeskömény (Mecsek pl) csak jól megtekeri a hasát, szélgörcsöket okoz. Ezt tartják eredménynek, miközben a gyerek kínlódik.
A kamilla kiszárítja a beleit, így pucolja ki. Mintha te kapnál egy beöntést.
Miért akarod kínozni? Elavult a teáztatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!