Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » 4 hónaposan lehet kostoltatni,...

4 hónaposan lehet kostoltatni, csak tízóraira?

Figyelt kérdés

Lehet egy 4 hónapos babát kostoltatni pár kanál almalével, almapürével, utána krumplival, répával, barackkal fokozatosan tízóraira?

Anyatejem nagyon kevés van, egy evésre ezt eszi: 10-20ml anyatej+120ml Milumil prosineo HA.

Ha csak pár kanállal kap tízóraira 6 hós koráig az biztonságos?

Sinemilben is gondolkodtam, de mindenféle vélemény van a tejpépekről.

2021. jan. 17. 22:06
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Nem akartam a saját fejem után menni. Gondoltam az orvos ért hozzá. Három gyereke is van. Anyósom 2 hónaposan a férjemnek szamócát adott, így gondoltam az Ő véleményét nem kérem ki.
2021. jan. 18. 15:13
 22/24 anonim ***** válasza:
50%
20-as, kb. 20 éves WHO-s ajánlás a 6 hónapos kor, csak épp Mo-n szarnak bele, nem vették át sose hivatalosan, tavaly lett megreformálva a magyar ajánlás. ;) Ennyi.
2021. jan. 18. 16:38
 23/24 anonim ***** válasza:
22%
22-esnèl a pont :) https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__etele.. 18 ève ugynez az ajànlàs
2021. jan. 18. 17:04
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Oké, köszönöm szépen az infót (20-as vagyok). Nem néztem utána anno, én is úgy voltam vele, hogy ezt mondja a doki meg a védőnő, akkor elfogadom, pláne első gyerekkel, 0 tapasztalattal. Megjegyzem nem bántam meg, és a fiamnak sem lett baja, szívesen ette az új ízeket, most lassan 5 évesen sem ételallergiás, válogatós, stb. A lányommal is elkezdtem kb. 4,5 hónaposan, most 7 hónapos, jól haladunk, jó az étvágya.

De tisztában vagyok vele, hogy vannak olyan babák, akik 4 hónapos korukra még nem érnek meg rá, és akkor nem is kell erőltetni. 6 hónaposan is időben van.

2021. jan. 18. 18:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!