Nyugodtan kóstoltathatod vele ezeket. Én is az almávával kezdtem. Egyszerre mindig csak egy félét adj neki és figyeld, hogy okoz-e nála bármi problémát. Nekünk is ajánlotta a gyerekorvos ezt a sinemilt, meg még nem is tudom mi volt a másik. Én ezeket 6 hós korától adtam,de az én kisfiam nem volt odáig érte.
2021. jan. 17. 22:13
2/24 anonim válasza:
Nyugodtan kezdd el, ha egészséges, jól fejlődik. Szép óvatosan. Cseppents pici anyatejet a pürékbe, akkor jobban elfogadja. Kezdetben folyósra, mármint lazára pürésíts, szóval ne legyen darabos semmiképp ennyi idősen.
2021. jan. 17. 23:11
3/24 anonim válasza:
De mi a lópikuláért?
Hova rohansz?
A Sinemil egyébként nem tejpép, hanem szentjánoskenyérmag alapú gyógypép refluxosoknak és/vagy allergiásoknak és/vagy rosszul gyarapodó csecsemőknek.
2021. jan. 17. 23:25
4/24 A kérdező kommentje:
Mindenkit felpontoztam. Azért kérdem, mert 8-szor eszi ezt: 10-20ml anyatej+120ml Milumil prosineo HA és így is sír, hogy éhes. A doktornő azt mondta, hogy ne emeljek a tápszeren, mert kinyúlik a gyomra.
2021. jan. 18. 00:16
5/24 anonim válasza:
4 hònaposan meg korai a hozzàtàplàlàs. Ahhoz, hogy a gyomra kitàguljon, elèg nagy mennyisègű ètel kène. Egy kis plusz tapszer ezt nem fogja okozni.
Szerintem 3 fèle jò megoldàs lehet, vagy ezek kombinàciòja.
Gyakrabban eteted.
Kicsit több tàpszert kap etetèsenkènt.
Evès utàn visszarakod mellre.
2021. jan. 18. 01:05
6/24 anonim válasza:
Nem csoda hogy nyolcszor kér, amikor ez egy 1 hónapos adagja egyszeri adagja...
5-6*160
2021. jan. 18. 03:43
7/24 anonim válasza:
A korai hozzátápláláshoz csak annyit fűznek hozzá hogy 7 évvel ezelőtt mikor a kislányom 4 hónapos volt akkor a tápszereseknél a 4 hónap volt a hozzátáplálás elkezdésének ajánlása és akkor az teljesen elfogadott volt. Most is el kezdtem mert a 4 hónaposom 7,5 kg és nem elég neki a tápszer.
2021. jan. 18. 03:52
8/24 anonim válasza:
Miert nem lehet tapszeradagon novelni? 2 kanal alma ezen nem segit.
2021. jan. 18. 06:11
9/24 anonim válasza:
4 hónaposan kezdtem 8 éve a fiamnál és most a kislányomnál is. 2 hete kóstolgat, jól haladunk. Nem sietünk, tízóraira evett már almát, barackot, krumplit, banánt, répát, sűtőtököt (nagy kedvenc), utána természetesen még tápszert eszik. Ő mondjuk tisztán tápszeres, de te is elkezdheted, ha nem vevő rá, akkor majd később újra próbálod.
2021. jan. 18. 06:16
10/24 anonim válasza:
9. vagyok. Egyébként azt hozzáteszem, hogy a tápszer adagját mindenképpen növelném a helyedben, egyáltalán nem kap sokat és a kóstolgatás valóban nem fogja megoldani a problémádat. Az én lányom napi ötször eszik 170-180 ml tápszert (illetve tízóraira már csak 120 ml körül a hozzátáplálás miatt). A dokitok elég furcsa.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!