Nekem nincsen gyerekem, de a csaladban levo 1,5 eves gyerekek mar tomik a pogacsat magukba. Kiveve amelyiknek az anyja 2 evesen is max puret adott, meg anya tejet, de nem hiszem hogy ez a jo pelda.
2020. nov. 22. 10:53
2/13 anonim válasza:
A táplálkozási elméletek sorsa az (nem csak a babákéi!), hogy pár évente mindig pont az ellenkezőjük látszik beigazolódni.
Soha, mert ilyeneket nem veszünk, inkább sütök magam nagy adagot, és részletekben lefagyasztom.
Sokkal finomabb és nincs tele mindenféle adalékokkal meg egyéb nem belevaló cuccokkal.
2020. nov. 22. 11:48
4/13 anonim válasza:
A boltokba
általában pékségek küldik ki, semmi ördögtől való nincs bennük, amit te otthon is ne tennél bele.
2020. nov. 22. 11:57
5/13 anonim válasza:
Másfél évesen kapta először a nagyszülőtől. Azóta is kb. kéthetente kapja, amikor ott van nála, nálam ez belefér. Mi nemigen eszünk péksüteményt, de nincs bajom vele :)
2020. nov. 22. 12:30
6/13 anonim válasza:
10 hónaposan, nagyon kevés péksütit eszünk, de nem parázok be egy bolti pogácsától, semmi baja nem lesz tőle, olyan, mint a kenyér.
2020. nov. 22. 12:53
7/13 anonim válasza:
6hósan már kapta a pogácsát, elmajszolta. Még mindig él 🤣
2020. nov. 22. 13:57
8/13 anonim válasza:
6 hónapos koráig kozàrólag anyatejes volt.
8 hónaposan kapott már pogit.
Pont boltit.
Amúgy én is jobban szeretem a házit. Azt is kapott màr.
2020. nov. 22. 14:51
9/13 anonim válasza:
Én rendszeresen adok neki,most másfél éves. Nagyon szereti, és nem gondolnám ördögtől valónak.
Akkor ennyi erővel csak otthon sütött zsömlét adjak, mert ki tudja mi van benne?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!