Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van más baba is, aki ennyire...

Van más baba is, aki ennyire szereti a kenyeret, péksüteméyt?

Figyelt kérdés

10 hónapos a fiam, és ha egész nap csk kenyeret kapna, azzal is ellenne szerintem...persze nem adok neki egész nap:)

Reggelire, vacsira kap, tízórai, uzsi gyümi, délben ebéd.

Még szopizik is.

A gyümölcsöt is nagyon szereti, de van, hogy az ebédet nem eszi meg, főleg ebben a melegben.Ilyenkor van, hogy vacsira bevág egy egész szeletet kenyeret vajjal,sajttal, paradicsommal...amúgy nem dagi baba, 10kg, 77 cm.

Elég sokat mozog, meg sem áll egész nap.

2011. aug. 25. 16:54
 1/4 anonim ***** válasza:

Én is csak azt szerettem annó.Leginkább a héját,azt jól el lehetett csócsálni.

Kaptam kenyérhéjat,két órára le voltam foglalva.

2011. aug. 25. 16:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Az enyém is imádja. Valamivel több mint 10 kiló, 86 centi körül van és jövő hónapban két éves. :-) Amit még nagyon szeret az a pogácsa.
2011. aug. 25. 17:02
 3/4 A kérdező kommentje:

de akkor nem baj, ha adok neki ugye?Mármint ha látom, hogy szívesen eszi vacsira...mert sokan mondták, hogy ne adjak neki, mert ugye szénhidrát...:S

Na de ledolgozza, nem?Meg mi is egy csomó kenyeret ettünk, mégsem lettünk elhízottak....

2011. aug. 25. 18:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan adhatod. Enyém rengeteget eszik és mégsem egy elhízott baba. (mármint ilyesmiket) 2. voltam.
2011. aug. 26. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!