Milyen péksüteményt adhatok 9 hónaposomnak? Kakaóscsiga? Fonott kalács?
Figyelt kérdés
2013. febr. 5. 16:36
1/20 anonim válasza:
Az én tökmagom imádja az összes kalácsot. Megvajazom..... és hihetetlen mennyiséget tud enni belőle.
2/20 anonim válasza:
Tudom nem kéne még de én a 6 hónapos babámnak kiflit, zsemlét szalámit mindent adok. A kalácsot csak csípegettem met az fujtos, kakaós csigához meg mmég kicsinek találom. De szerintem 9 hónaposan már oké :) csak figyelj oda.
3/20 anonim válasza:
Fonott kalács, kuglóf, bukta, ami kelt tészta, olyat adtam, a kakaós csiga leveles tészta, az szárazabb.
4/20 anonim válasza:
Miért akarja minden anyuka a babáját a lehető leghamarabb megtömni valami cukros sz@rral? Miért olyan égetően sürgős ez? Az egyik a minap bolti barackbefőttel, a másik meggybefőttel, rudival, bolti krémtúróval...az eszem megáll...pár hónapos gyerekekről van szó!
5/20 anonim válasza:
4 akkor te mit adsz a tiédnek? Val színű nem tul változatos!
6/20 anonim válasza:
Sajtos pogácsa, esetleg vmi virslis péksüti, vagy kalács, kuglóf cukor nélkül. Én sem vagyok oda, ha ezeket a cukros sz.rokat eszi a gyerek.
7/20 Golan Trevize válasza:
A kalács jó választás, főleg, ha te sütöd.
Kakaós csigát a kakaó és a sok cukor miatt se adj.
8/20 anonim válasza:
5.
Csak az a változatos, ami agyoncukrozott?
9/20 anonim válasza:
Nem csak az! De pl túrórudiból csak a túró az miért bej? Vagy a bolti krémtúró az nem mind van tele cukorral?! De akkor te mit adsz neki ha ilyeneket nem? Az érdekelne! Persze befőttet én sem adnék azért az már durva!
10/20 anonim válasza:
Az én babám 10 hónpos de még péksüteményt nem evett.
A piskótát, palacsintát amit én sütök abbol kap. És kevesebb cukrot is teszek bele a gyerek miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!