Van itt olyan akinek szintén etetni kell a kétéves gyerekét?
Én már nem tudom mihez kezdjek mindent megpróbáltam de szinte csak akkor eszik ha etetem.
Tudom lusta és így könnyebb de mégis hogy tudnám rávenni hogy egyen? Pedig képes rá, megfogja a villát is a kanalat is, sőt már késsel is tud vágni.
A levest is tudja enni, és a villára is fel tud szúrni dolgokat. Vagy hagyjam ott aztán ha éhes lesz megeszi egyedül?
Egyébként napközben is úgy kell könyörögni neki hogy üljön oda enni.
Ha arra várnék hogy magától szóljon hogy éhes akkor egész nap nem enne
Egyedül az 5. valaszado volt durva, a többivel semmi probléma. Hidd el, a többség tapasztalatból beszél. Olyan, amit a második ír, eszméletlen ritka. A nem evő gyerek csupán válogatós és tudja, hogy ha nem eszi meg azt, amit épp kap, akkor majd kap mast, amit szeret, csakhogy ne éhezzen szegény és ha nem ebédidőben akar enni, hanem később vagy korábban anyu ugyanezért úgyis ad neki.
Múltkor valamelyik facebookos főzős csoportján írta anyuci, hogy Mucuska este 10kor palacsintát kívánt, hát ő sütött neki, mert ilyen egy igazi anya. Hát bakker, ha 18 évig a gyerek popsiját kívánja nyalni, akkor valóban ilyen. Ha tanítani akarja, akkor elmondja, hogy Mucuska, este 10 óra van, ha éhes vagy kenek egy vajaskenyeret, palacsintát meg majd sütők holnap/szombaton/a jövő héten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!