Hogyan kell elkezdeni a hozzátáplálást? Hogyan teszed a baba szájába az ételt? Honnan tudom, hogy nem allergiás rá?
Indoklás nélkül te minden esetben megfogadod az orvos tanácsát? Ha azt mondja hypozd ki a tojást azt is megteszed? Bocsi, de számomra nem reális, hogy mond valamit, de 0 indoklás és te erre bólogatsz.
Te gyereked, de az orvos nem fog felelősséget vállalni, ha olyat teszel amivel ártasz neki. Ezért kell tájékozódni.
Sok sikert a ht-hoz.
Még az a szerencse, hogy totál nincs igazad, mert hetek óta olvasok a témában :)
Az, hogy vannak kérdéseim, pont azt jelzi, hogy nem akarok a gyerekeknek rosszat, és nem tök magabiztosan csinálom a hülyeséget.
De neked úgyis hiába magyarázom, mert meg vagy győződve a saját igazadról, és csakis arról.
Na pá, unlak.
Javaslom az értő olvasást. Azt írtam, hogy a védőnő és az orvos csak a sorrendről beszélt. Arról nem írtam,hogy én olvastam-e róla vagy sem, és nem is azt kérdeztem, mikor kell kezdeni...
Amúgy te védőnő vagy gyermekorvos vagy, hogy ennyire kened-vagod a témát???
Nyilván jobban tudod mindkettejüknél...
Amúgy kösz, hogy a kérdéseimre pont nem válaszoltál, tök hasznos volt veled tölteni az időmet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!